Hogy kell lefele lovagolni?
Lefele.
Hát elvileg úgy kéne csinálnom, hogy a feje lent legyen, minél közelebb a földhöz. Úgy, ahogy a western lovak vannak lovagolva, lelógó fejjel.
Szóval mindig csak lovagoljam lefelé. Ezt mondták.
Mert a fejét be tudom venni, meg azt nagyon jól megcsinálja, de rosszul van izmolva a nyaka, ezért most nem azt kéne csinálnunk, hanem lefele lovagolni.
Hát ezzel sokat segítettél...
A hosszú szár logikus. A kérdésem az, hogy ezt hogy érjem el? Milyen jelzések kellenek, hogy leengedje a nyakát? Szoktam vele konkrétan szár nélkül is lovagolni, nem hajtja le a fejét, nem engedi le igazán.
Úgyhogy szerintem nem ugyan arról beszélünk.
Western lovas vagy?
Hogy érted hogy elfele, mert nekem még a kommentedből se jött le, mi is akar ez lenni.
Én először azt hittem hogy lejtőn lefele, de úgy látom nem!
Szóval a lovamnak a nyaka nem jó helyen izmolt és nagyon magasan tartja a fejét, viszont a szája meg valami örült módon érzékeny.
Nem tudom, hogy mondjam el, a lényeg az lenne, hogy a nyaka lefelé legyen, minél közelebb a földhöz az orra ily módon, azt mondták az sem baj, ha nagyon mélyen van.
Igen, mint a westernben, de Ő nem western ló, hanem egy félig meddig belovagolt ügető, nem is szeretnék vele cowboyozni.
Az nem segít, hogy hosszú a szár, mert magától fejét nem adja le, akkor sem ha hozzá hajtom, és azt így nem is nagyon lehet.
Szóval azt tudom, hogy tartom a szárat, lejjebb adja, lovacskázunk, megint kicsit rövidebbet fogok, lejjebb adja, de hogy érjem el, hogy a nyaka lefelé legyen.
És nem magától nem lazul annyira el, sajnos...
Értitek már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!