Lovak Farára Sakkminta?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet sakkmintát készíteni lovak farára ? Utánaolvastam de nem tudom ha el is készítem mennyire marad meg ha kicsit megizzad .2012. jan. 11. 15:58
1/4 anonim válasza:
Sok éve csináltuk, bemutatók előtt, de nem igazán tartós.
2/4 anonim válasza:
Lehet venni egy külön mintát, nem is olyan drága, legalább is amikor még anno én vettem, akkor nem volt az. Azt a ló farára helyezed, majd a szőrét felfésülöd. Tartósnak nem tartós, de talán egy versenyt, bemutatót kibír.
3/4 anonim válasza:
Ki is lehet vágni kartonból vagy műanyag lapból. Pucolás után vizes szivaccsal lesimítod a szőrét, rárakod a sablont, és fésűvel a másik irányba fésülöd.
Bár szerintem hülyeség, inkább csillogjon a ló. :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2012. jan. 12. 19:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!