Mit csináljak, hogy az akadályról vágtában jöjjön le?
Ügetésben megyünk rá az akadályra, de van dobbantó, tehát közvetlenül az akadály előtt vágtaugrásból indul a ló.
Mit tehetnék, hogy mikor leérkezik, akkor ne ügetésbe menjen tovább?
És még annyi, hogy kis x-t és 50 cm-t ugrunk.
Az a baj, hogy most el fog kezdődni az oltogatásom.
Ügető ló, és borzasztó nehéz vágtába ugratni, ezért sajnos, amit te mondasz, az nem fog összejönni :(
De azért köszönöm, és megpróbálom.
Mindent gyakorolunk természetesen. De kis akadályt simán lehet ügetésből, addig meg azt is csináljuk.
De én mondjuk olyanokra gondolok, hogy ilyen dobbantót lehet tenni akadály után is, vagy ilyesmi?
Vágtán rajta vagyunk.
Én is erre gondoltam. De akkor mondjuk a dobbantót utána is 2,9 méterre kell tenni? Mert előtte igen, és az jó is volt, de utána milyen messze legyen?
És köszönöm a választ!
Létezik olyan, hogy akadály után dobbantó, de az megint csak annyit fog csinálni, hogy azon még vágtaugrást csinál a ló, majd visszavesz ügetésbe.
Elhiszem, hogy szeretnél ugrani és ha olykor - dobbantó és minden nélkül - ügetésből meg is teszed, nem lesz semmi gondotok belőle. Viszont tényleg először vágtázni kellene. Ha az már megy, akkor lehet ugrani, de lehetőleg nem egyedül, hanem hozzáértő segítséggel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!