Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit ronthatok el vágtában? (lent)

Mit ronthatok el vágtában? (lent)

Figyelt kérdés
Amikor elsőnek vágtáztam a fedeles lovardában akkor elég jólment.Másodjára meg kimentem a pályára leestem /mert kirugott/és azóta nem merek...Mitcsináljak hogy legyen bátorságom?
2011. szept. 18. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Most akkor mi a kérdés? Hogy mit ronthatsz el, vagy hogy mitől szedd össze a bátorságodat?
2011. szept. 18. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
miért félsz attól ha leesel? megütöd magad, fáj, kész. Vissza kell mászni rá, még hozzá azonnal és újra próbálni. És nem hiszti, hanem beugratni. Elején szerencsétlenkedni fogsz, de majd magadtól is rájössz, mi kényelmetlen, hol bizonytalan az egyensúlyod, miért nem tudod irányítani. Gondolom azért van tanárod aki segít ebben, + megkérheted családtagod, barátod, h vegye fel videóra, amit otthon elemeztek. A tanárodnak meg mondd el, h ne hagyja hogy nyafogj :). Meg ha kell én is odamegyek, és én csapok rá a ló seggére, ha te nem fogod beugratni vágtába! :) :)
2011. szept. 18. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:
az én barátnőm fedelesben vágtázott először és mikor az edző beakarta ugratni vágtába a lovat, akkor becsapták a fedelesajtót...a ló kiugrott csak leesett...:D ne félj attól hogy leesel... és vagy 12x leestem.. mikor van egy olyan helyzet, hogy átfut az agyadon hogy lehet hogy leesel... gondolj arra, hogy leesel, fájni fog a segged... visszaülsz és kész :D
2011. szept. 18. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne félj az eséstől, nem rossz dolog az, sokat tanul belőle az ember. :)

Amikor vágtánál alám először rúgott ki ló, én is leestem, azóta meg még kaptam ezer kirúgást, többé már nem volt gond. :) Alám akkor szokott rúgni ló, ha rossz helyen van a csizmám (vágtában), de örülök neki, hogy jelez, és nem hagyja rám. Persze az edzőm is mindig szól, ha valami nem oké, de nagyon jó, hogy a ló sem hagyja rám.

Lehet, hogy nálad is ez volt a gond, meg még lehetett ezer millió más is. Akár csak jó kedve is lehetett :D

Bátorság, menni fog!

2011. szept. 18. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!