Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A fríz lovat mire lehet...

A fríz lovat mire lehet használni? Megéri olyat venni?

Figyelt kérdés
A látványos küllemén kívül "megéri" megvenni? A pénz nem gond egy bizonyos összegig. Elsősorban magáért a lóért venném, csak ezen fajtán belül válogatnák. Kicsit feszélyez, hogy egy mutatós divatlónak tartják, amit a gazadag hozzá nemértők vesznek mutogatás céljából. Költségesebb kitartani, mint más fajtát? Mire lehet használni?
2011. dec. 27. 00:16
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
köszönöm végre egy kultúrált válasz
2011. dec. 28. 21:28
 42/43 anonim ***** válasza:
87%

"Ha titeket nem kap el az irigység akkor nem lett volna ez. Nem én tehetek róla hogy csórók vagytok. Attól még hogy nekem ez a fajta tetszik és van elég pénz azért még lehetek jó tulajdonosa."

Ez után vársz te kultúrált választ?? Te vagy itt az egyetlen kultúrálatlan. Mi az hogy csórók vagytok?? Micsoda egy elkényeztetett kölyök vagy te? Nem szégyelled te magad? Nálad sokkal idősebbeket, és érettebbeket így oltogatni?? Mi az hogy, nem tehetek róla hogy ti CSÓRÓK vagytok?? Apád helyébe jól pofán b*sználak ha meglátnám, miket írogatsz és milyen formákban. A lovardákban biztos nem utálnak, mert valószínű tankolod őket pénzzel ezért elviselnek. Nálunk is van egy csaj, azt hiszi, mindenki szereti, azt közbe sehol semmi. Itt senki nem csóró.És ha meg igen?? Valószínű több tisztesség és szerénység szorult beléük mint beléd akármikor is fog. De mindegy, ez végül is nem a te hibád hogy fényesre lett nyalva a p*csád. Most már nem bírtam tovább, hogy ilyen szégyentelen módon oltogaszt másokat. Persze neten látatlanba könnyű vagánynak lenni, csak a gáz, hogy a pénz ami amúgy se tiéd senkit nem érdekel.

Valószínű erre is lesz egykét "értelmes" válaszod. Na nyomassad csak, ennél mélyebbre úgyse süllyedhetsz. Bár remélem mindenki így ismer ahogy mi. Vagy máshol ügyesen játszol?? Majd aztán bele csöppensz a nagyvilágba és akkor megtapasztalod, milyen csórónak lenni, mert az ilyen emberekből nem sok lesz. Nem sokáig leszel már a szüleid védelme alatt. Ez csak egy átmeneti időszak, amit te nagyon élvezel.

A FRÍZT MEG EL LEHET FELEJTENI. SOSE LESZEL HOZZÁ ELÉG ÉRETT. SOSE!!! EZT A NEMES ÁLLATOT TE SOSE FOGOD KIÉRDEMELNI. Lehet hogy apuci megveszi de sose leszel hozzá érett, tiszta személyiség.

2011. dec. 28. 22:40
 43/43 anonim válasza:
Nekem van 6 fríz lovam és nagyon szépek de szerintem nem éri meg olyat venni mert nem valami jó ló
2012. júl. 14. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!