Szerintetek hülyeség lenne?
Jövőre szeretnék venni egy csikót (értek hozzá, de van segítségem is!).
És ugye kb.1-1,5 évesre gondoltam amire ugye nem ülünk rá 3 éves koráig. Na most addig amellett hogy nagy területe van mozogni és soha nincs lekötve csak ápoláshoz azon kívül mikor megyek futni vinném magammal. Tudom hogy először idióta lenne és full vágtában akarna menni de egy idő után rájönne hogy úgysem mehet..
Szóval szerintetek hülyeség? :D
Amúgy Boldog Karácsonyt. :)
Nem lenne sok mert ugye a természetben napi 10-20 km a minimum az 1-2 hónapos csikónak is.. :)
Meg amúgy nem egyedül szoktam járni tehát az se gáz.
Meg nem sokat futok lassan hanem sprintelek kb 500-600m utána sétálok valamennyi. :)
Vagy csak sétálj ki vele legelni :)
Egyébként én se futkosnék vele a helyedben, így konkrétan nem tudom megmondani hogy mért nem, de futni én csapatban szeretek :)
Ezzel bearanyoztad a napomat! Még nem gondoltam rá hogy egy betanítatlan csikóval futkossak az utcán, de ezután sem fogok...
Szóval szerintem is az, más bocsi :) Főleg hogy sprintelni akarsz vele. Nem hiszem hogy értené mit akarsz tőle. De úgy gondolom hogy a legelőn eleget mozoghat és hogy maximum egy kis ügetés amit el tudsz vele majd érni.
És neked is Boldog Karácsonyt! :D
Nekünk rengeteg csikónk volt már..volt olyan muraközi csikó (és elképzeltek egy birka lovat) ami annyira ment hogy nekivitt volna az ajtónak ha nem engedem el a kötelet.. :/
De volt olyan telivér-arab kev. is hogy a 3 éves kislány vezetgette a karámban..
Egy próbát megér :)
Jövőre, ha meglesz a csikó, megírod, milyen volt vele futni? Tényleg érdekelne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!