Miért sunyít folyton a lovam?
Június 30-a óta van nálam. Nem látom, hogy rosszindulatú vagy dühös lenne. Nem is figyelmeztetés, amit csinál, nem akar ártani. És soha nem is csíp, harap, rúg felém. Csak mindig hátracsapja a füleit. Mikor csutakolom, akkor is, de ennek ellenére simán hagyja, hogy átmenjek a lábai alatt. Mikor rajta ülök, akkor is elég gyakran sunyít, de nincs egy rossz megmozdulása sem, nem tépem a száját, közismerten puha kezű lovas vagyok.
Ha elé állok, és megölelem a nyakát, akkor is sunyít, DE! A legelőről elém jön, örül nekem, követ. Még ha barátnőm ül is rajta, jön utánam, akár kis körökben, bármiben.
Szóval nem azt látom, hogy nem szeret, vagy nem barátkozna velem, csak mégsem értem.
Nem ennyire, de sunyít. Nem figyel, nem azért csinálja, az máshogy néz ki nála.
De tényleg sunyít, viszont a feje nem gonosz közben. Szóval nem rosszindulatú, és nem is bántani akar. A szeme sem olyan, egyszerűen csak a fülét csapja folyton hátra.
Ha úgy, ahogyan az előző képen látható: Az nem sunyítás, csak hátra fülelés.
Ha lóháton történik, az jó, figyel rád a ló:
Ha meg nem rajta ülsz, akkor max hallott ott valamit, vagy ha fésülöd a farkát, akkor is hátra fordítja, rád figyel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!