Hogy viselitek el az olyan lovasokat, akik folyton okoskodnak?
Ez már engem is k***ára b*szogtat. Azt hiszi magáról hogy ő itt a nagy sztár. Csak mert van egy lova ő itt mindent jobban tud. Magamutogató és a legidegesítőbb hogy állandóan beleszól hogy mit hogy csináljak és az amit csinálok miért nem jó, mind ezt lenéző hangnembe, hogy nem igaz hogy ő ezt meg tudja csinálni és én meg nem. Van egy kiváló edzőm könyörgöm, ő meg inkább próbálja visszanyalni magát mert már el lett bocsájtva.... Ez az én sztorim.
Amúgy ha elkezdi mondani akkor mondom csak hogy "aha" azt arrébb megyek. Vagy leszarom mit dumál. volt már hogy meghallgattam hogy a leszólásait és én aztán megkérdeztem tőle hogy " és te gyors vágtából miért fordítod a lovadat olyan kis körre hogy már megfordul a saját tengelye körül??" Erre elmegy!! xD Szóval próbálj olyat mondani amire nem tud válaszolni, vagy mond hogy aha aztán menj el.
Mikor hülyeséget mondd, akkor mondd meg, hogy te ezt máshogy hallottad... Ha szubjektív a dolog, hogy szerintem a szürke ló a szép, szerinted meg a pej, akkor hagyd rá, viszont ha tényleg olyan böszmeségeket mondd, pl hogy (úr isten, semmi igazi idiótaság nem jut eszembe)... Szóval akkor mondd, hogy te így tudod, ami olyan alapvető, hogy hülyeséget mondd, annál mondjad nyugodtan, hogy nem úgy van. Egyébként hagyd rá, ha van saját lovad, és annál okoskodik be, akkor mondd, hogy ez a te lovad, te tudod, hogy mi a jó neki, ne szóljon bele, ha valami másnál szól be, akkor mondd, hogy tudod, miért így csinálod, nincs semmi köze hozzá, ha pedig valamit tényleg rosszul csinálsz, akkor köszönd meg az észrevételt, mondd, hogy kijavítod, köszi hogy szólt, de ne nyalj neki, legyél vele közömbös, mert ha köcsögözöl, azzal sem leszel előrébb.
Nekem is volt egy lány, akivel nem bírtuk egymást, vagyis én nem foglalkoztam vele, ő meg kibeszélt a hátam mögött, bár fiatalabb nálam két-három évvel, én is 16 vagyok. Úgy voltam vele, majd felnő, és máshogy gondolja ezt, sosem vesztem össze vele, vagy ha nyilvánosan megsértődött valamin, akkor utána mentem, mondtam, hogy beszéljük meg, elmondta, hogy mi a baja, tudomásul vettem, ha olyan volt, akkor változtattam rajta, ennyi. Mára már közös programokat szervezünk, csomót dumálunk, jóban lettünk
Na de visszatérve, hagyd rá, ne foglalkozz vele.
Jajjh, ilyen velem is volt, a csaj 5 méterrel a felhő felett járt, megkapott mindent, mindenki sztárolta, mindenki az ő kis seggét nyalta, mert az apukája ilyen meg olyan híres stb.
Ha hülyeséget mondott leoltottam, hogy ez baromira így van, és ha leállt velem vitázni, ő húzta a rövidebbet. Érvelni kell tudni, alátámasztani a mondandódat és kész. A végére mindenki rájött mekkora egy nulla.
"A saját lovadat úgy és ott cseszed el ahogy akarod, de engem légy szíves hagyj ki ebből, én szeretem a lovakat..."
Ebben velősen azt hiszem minden benne van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!