Mit csinálnál az edzésen? Hogy érnéd el nála a támaszkodást? Részletesen leírva, mert nagyon kíváncsi vagyok!
Van egy ló, akiről azt állítják, nem tud és nem is fog támaszkodni bármit csinálsz. Felültetnek erre a lóra. Azt mondják nem fog támaszkodni. Egy profinak se adta be a derekát aki már több mint 40 éve van a szakmában mint versenyző és felsőfokú edző.
Egy olyan ló aki nem fogja neked leadni a fejét ha hosszú szárat adsz neki max. akkor ha már végeztél a vágtával és odaadod aszárakat. Ja és egy héten csak kétszer lovagolhatnád de egész héten nem ül rá senki!
Mit csinálnál a edzésen, az elejétől a végéig?!
Amúgy a ló hajtós és nem kell visszafogni.
Arra még nem gondoltál, hogy keress egy olyan lovardát,ahol nem egy barom oktat, hanem olyasvalaki, aki ért is hozzá????
Tényleg, hová jársz, kihez?
Ez ha jól értem, akkor nem saját ló. Akkor viszont a büdös életben nem fog támaszkodni, ha mások is lovagolják. Amit te keservesen felépítesz és sikerül elérned, azt egy másik lovas egy alkalom alatt rombolhatja le. Futószár az segíthet rajta és egy jó lovas, akinek biztos a keze és ért is hozzá.
Az a nagyon okosnak tartott "profi" meg arra hajlik, amerről a pénz jön. Ha a lovi plusz fizut adna, hogy rakjon rendbe X lovat, akkor megcsinálná.
Gabka így már hogy ezt hiszed róla sajnos nem árulhatom el és a helyet se!
Nem saját ló, de nem is iskola ló! Van gazdája, egy ügyvéd, de ő le se sza*ja. Nem akarok elmenni, nem akarom itt hagyni ezt a lovat, úgy érzem nagy jövő van még mögötte, hogy ebből a lóból lehet valami még akkor is ha csak heti kétszer lovagolom jobb mintha újra egy évig állna a karámba aztán valaki megsajnálná és kivénni terepre aztán március 15-re végül újra egy évig sehol nem lenne. Ebbe a lóba inkább a foglalkozás hiánya van. Nem tudjuk megvenni, mert nincs rá elég pénzünk , hogy eltartsuk még ha oktatóm állandóan azt is mondja, hogy nálam jobb kezekbe nem is lehetne, és apát is fűzi. De nem lehet, és ezért így kell elérnem. Nagyon szeretem ezt a lovat, de a támaszkodás hiányával nem megyünk sokra az edzésben. Ma sok kiskört csináltam, és sok hajlítást. Kiskörben szépen hajlott a végén és lent volt a feje ami egy elég csekély dolog, mert nem jelent semmit. Jól mentünk, cavaletti is volt meg minden. Élvezi ha foglalkoznak vele.
Viszont nagyon megizzad. Úgy néz ki mintha nyakon öntötték volna vízzel. Ez azért is van mert ideges? Vagy mert lazul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!