Hackamore-al is ellehet érni, hogy a ló támaszkodjon, lemenjen szárra, ha ezelőtt még zablával sem volt soha, és még fiatal, nem ismeri magát a támaszkodást?
SOHA ne használj fiatal lónál ilyen erős zablát!
egy életre tönkreteheted a száját!!!!!
mondom ELÍRTAM, bocsi!
kedves utolsó előtti: írtóra bevált a hackamore. A ló szinte mosolyog, amióta azt használom. SOha, erős segítséget nem kellett alkalmaznom, mindvégig ujjmozdításokra fordult, nem teszem tönkre vele, higgyél nekem. Képet esetleg tudok linkelni, hogy megmutassam,miről van szó,ha érdekel.
A hackamore az én ismereteim szerint egy zabla nélküli kantár, a ló orrcsontjára gyakorol nyomást. Egyről beszélünk?
Ha igen, akkor szerintem semmi gond, használd, ha neked beválik és a ló szereti. Azt azért még elmondanám, mindegy, hogy zablára vagy hackamore-ra támaszkodik, a támaszkodás feltétele, hogy a ló maga alá lépjen, használja a hátulját, ehhez pedig a csizmádra van szükség, nem a szárakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!