Mit csinálnál az edzésen? Hogy érnéd el nála a támaszkodást? Részletesen leírva, mert nagyon kíváncsi vagyok!
Van egy ló, akiről azt állítják, nem tud és nem is fog támaszkodni bármit csinálsz. Felültetnek erre a lóra. Azt mondják nem fog támaszkodni. Egy profinak se adta be a derekát aki már több mint 40 éve van a szakmában mint versenyző és felsőfokú edző.
Egy olyan ló aki nem fogja neked leadni a fejét ha hosszú szárat adsz neki max. akkor ha már végeztél a vágtával és odaadod aszárakat. Ja és egy héten csak kétszer lovagolhatnád de egész héten nem ül rá senki!
Mit csinálnál a edzésen, az elejétől a végéig?!
Amúgy a ló hajtós és nem kell visszafogni.
jah és ha egy profi se bírja rendesen megcsinálni, szerinted mi innen hogy nem is látjuk a lovat, se semmi, hogy magyarázhatnánk el? egy profi csak jobban tudja, mint mi.
a támaszkodás nem olyan, mint amikor odaadod neki a szárakat, bízd rá egy profira
Köszi, de én nem elhantolni szeretném a problémát hanem megoldani. Nem ráülni egy olyan lóra aki súly hatására lerakja a fejét mert van ilyen. Ha rábíznám a profibbakra tudod mi lenne?? A sajátjuk az lovagolnák és ez a ló megint egy évig magába állna a karámba. Meg se lett neki tanítva nem hogy visszaszoktatni.
10 éves!
Figyelj, nem vita miatt írtam. Én nem képzelem magam senki helyébe, mert ismétlem: NEM LÁTTAM A LOVAT! Vagy rábízod egy profibbra vagy oldd meg, ennyit tudok mondani.. Egyáltalán a te lovad az a ló? Mert ha igen, mi baj lenne, ha az a felsőfokú edző kijár hozzátok és megmutatná vagy valami?
Nálam is így van.
Nem figyelj! Éppen az hogy ne képzeld magad senki helyébe hanem úgy hogy te ülsz fel a lóra! És az edzőm mindig ott van!
Hát sejtettem hogy ezt fogjátok mondani hogy lehetetlen.
Nem nem az enyém csak én lovagolom.
Köszönöm a könyvet amit ajánlottál!
Amúgy olyan nehéz beleképzelni magad egy olyan lóra aki nem akar támaszkodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!