Mének lovaglásával tapasztalat?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondta nekem,hogy sokkal érzékenyebb egy mén, mint egy kanca.2011. dec. 10. 13:17
11/13 anonim válasza:
én kezdőként egy mént lovagoltam ,és nála megbízhatóbb lóval még nem sikerült találkoznom. Igaz volt hiszti ha mentünk ki terepre és látta a hölgyeményeket,de elég volt rászólni és abbahagyta. Sajnos most már nem tudom lovagolni,mert lesántult. :(
Most egy heréltel lovagolok,na ...hát megvan a véleményem róla.... egyszerűen minden izgatja :S ha mén jön nyerít,ha kanca nyerít ha herélt akkor is nyerít és vágja magát a földhöz. Szóval én azt mondom hogy meg kell ismerni az adott lovat ,mert mindig akadnak kivételek.
12/13 anonim válasza:
6 évig gondoztam egy angol telivér mént, és rajta tanultam meg lovagolni. 4 éves volt amikor megismertem :) Mivel nem volt a közelében kanca, csak egy herélttel tartottuk együtt, így nem volt vele semmi probléma :) Nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott paci volt. Fiatalabb korában , terepen mikor lovakat látott, mindig ágaskodott, de levetkőzte ezt a szokást :D Lovaglás terén, ő spec érzékenyebb volt mint egy kanca, így tapasztaltabb lovast igényelt, de ez attól is függ milyen szinten van belovagolva a ló . Olyan csődörrel is találkoztam, akit egyáltalán nem hat meg más lovak közelsége, de van olyan is, aki a bokszban se tud nyugodtan megállni.:) Tehát szerintem ne nem alapján válassz pacit, hanem mindig próbáld ki, és kiderül hogyan viselkedik egy adott helyzetben, hiszen minden ló más, és saját személyisége van . :)
13/13 anonim válasza:
Én egy ménen szoktam lovagolni. Tök nyugis, aranyos paci. (bár lehet hogy csak azért mert ahol lovagolok ott nincs kanca)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!