Dalmata tapasztalat?
mennyire beteges?
tartható lakásba?
nagyon vedlik?
Lusta vagy szeret játszani?
a válaszokat előre is köszönöm.
ennyire beteges? Nem jellemző.
tartható lakásba? csak ott tartható.
nagyon vedlik? Közepesen.
Lusta vagy szeret játszani? Egyedfüggö. Szeret jó nagyokat futni, aztán jó nagyokat aludni a melegben.
Nézd meg itt: www.dalmatamentes.hu
Nekem van egy 12 éves dalmatám, sose volt még beteg, kint tartjuk kertbe, de télen van fűtött helyisége..vedlése se vészes..és még most 12 évesen is jobb kondiba van mint én:)
Idegenekkel viszont rendkívül agresszív a mi kutyánk, de ez egyedfüggő..Fantasztikus kutyák!:)
szia!
Szép kutyák, de a rokonomé nagyon agresszív volt mindenkivel, öreg korában még a gazdájának is nekiment.
Köszi előre is a válaszokat!
Én azt hallottam h nagyon buta kutyák. Ez igaz?
mennyire beteges?Én kutyám 4 éves és 2 éves kora óta van kinn de egyszer se volt beteg.
nagyon vedlik?nyáron
Lusta vagy szeret játszani? ez enyém hiperaktív egyfolytában oda vissza szaladgál.
Szia.
Mennyire beteges? Enyém abszolút de nem volt beteg, most 10 éves. Ma vittük pont kórházba. Agyvérzést kapott. Ennek ellenére azt mondják hogy felépül belőle, bár nem lesz 100%-os. Ezelött semmilyen betegsége nem volt.
Tartható lakásban? Télen estére igen. Felesleges folyamatosan szerintem. Nyáron úgy szeret kint lenni. Télen meg kicsit melegebb hely kell neki azért. Nagy a mozgás igénye, és ha nem vezeti le, akkor lesz kezelhetetlen.
Nagyon vedlik? Igen.
Lusta vagy szeret játszani? Mindkettő. :) Néha békén sem hagy a labdájával, néha meg csak fekszik és sóhajtozik, lustálkodik. Életem legjobb kutyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!