Miért történhetett ez? Videóval
Akkor elárulom hogy miért nem engedték az utolsót felálni, csak azért hogy ne okozzon magába több kárt.
Azért nyomják a földre ha figyelmesebbn megnézed a videót hogy a szerszámdaradokat leszedjék(levágják)róla és ne okozzon több sérülést magán.
Sőt én még olyat is láttam hogy elfuladt verseny közben egy ló,a hajtója ráült a nyakára,amíg oda nem ért a segítség,levágták róla a szerszámokat és így nem is lett semmi baja.
Azt mondjuk én sem értem hogy a többit(ha már nem engedték ki)miért nem fogták legalább ki?! Sokkal kisseb sérüléseket okozhattak volna magukban.egymásban és az emberekben kocsi nélkül!!
Annak aki meg elősször kipotyogott az volt a peche hogy a rugdosódó lovát nem tudta hova ereszteni.Vadvágtába nehezebben tudott volna fölrugdosni.
12/13 vagyok
Na én nap mint nap lovat szerszámozok,ki és befogom.
Sajna a felvételen nem túl jól látszik hogy milyen szerszám van a lovakon.Kétféle létezik a hagyományos befogószíjas és a modernebb csattos.A csattost egy mozdulat kicsatolni,a befogós ha sietek kb.30 mp(persze úgy hogy valaki fogja a ló fejét).
Én biztos megkockáztttam volna kifogni,kisebb kárt okoz magában és másban kocsi nélkul.
A kettő egy és ugyanaz,ha a ló megilyed és elszabadul nem nézi kin megy keresztül,emberen vagy állaton.Mivel egy helyre voltak bezárva,így az emberek és állatok testi épsége ugyanúgy veszélyben forgott.Ha meg a ló még kocsit is húz maga után az még balesetveszélyesebb!
Egyébként mintha írták is volna feljebb hogy emberek is sérültek meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!