Miért vesznek lovat?
Nagyon pénzcentrikus vagy. Mintha nem látnál túl rajta. Gondolkodtál már ezen?
Attól, hogy megengedhetem magamnak, hogy vegyek egy lovat, máris kevesebb vagyok, mint az az átlagember, aki nem engedheti meg magának?
Elég beteges gondolatmenet, csak ezért leírni valakit...
Igazából ez rólad elég sokat elárul.
De igazad van, hagyjuk, nem fogunk dűlőre jutni. Neked fixa ideád, hogy ha gazdagabb vagyok, már biztos egy utolsó bunkó is. Ez sajnos az egyik rákfenéje ennek az országnak.
A lószerető ember ÖRÜL, hogy foglalkozhat a lóval, a felelős gazda nem bízza másra az állatát...
Ide is vonatkozik a felelősségteljes állattartás, akárcsak a kutyákra, macskákra.
Arról nem is beszélve, hogy akármilyen balesetet okoz a ló, azért mindig a gazdája a felelős, tökmindegy, hogy mindennap, vagy csak havi szinten egyszer látja. Szóval hiába okolja a gondozót, a lován ülő lovast, az Jóistent az égben, a felelős akkor is ő..
Előző vagyok!
Tőle tanulj felelősséget!! ( Hihetetlen hogy egy kőről mennyit meg tudhat az ember). ÉÉSss tényleg ne bízd rá egy szakemberre, ezzel bírkózz meg magad. szólj ha kész és mondom mit vállalj. Mire eljutsz a lóhoz kész tudós leszel.
Nem tudom miért baj az ha valaki nem saját maga látja el a lovát? Teszem azt veszek egy csikót,egy versenylovat, nem az idomár istállójában van a legjobb helye,egy szakértő kéz alatt? valószínű ott többet tanul mint egy amatörtől!Attól még nem jelenti azt hogy az ember nem szeretheti az állatot,meg lehet látogatni nap mint nap. Vagy az jobb ha valaki háznál tart 2-3lovat és nem foglalkozik velük esetleg még éhezteti is őket? Én becsülöm azokat az embereket akik áldoznak a lovassportra még úgy is ha közvtlenül nem csak ők foglalkoznak az állattal.
A másik dolog azért mert valaki olyan helyen él ahol nem lehet lovat tartani már ne is tartson,illetve nem is szereti az állatot?Különben is a lovat nem megvenni a sok hanem eltartani!!
Bár én szerncsésnek mondhatom magam hisz a párom foglalkozik lovunkkal,sőt még az utóbbi két évben el is tartotta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!