Miért vesznek lovat?
Igazad van, nem szeretnék általánosítani, hogy gazdag nem gazdag, de miért vesz egy lovat egy olyan, aki nem képes vele törődni? Igenis státuszszimbólum, mivel a lótartás nagyon költséges. Nem mindenki engedteti meg magának, ezért ugyanolyan státuszszimbólummá vált, mint a márkás autó, vagy meg a többi.
Nem az én lovardám, én csupán oda járok lovagolni, és kisegíteni amiben csak kell, mivel az a lovarda van hozzám a legközelebb. Azért írtam flancosnak, mert full felvan szerelve: lószolárium, lószauna, lóúsztató, park, karámok, legelők, pályák, jártatógép, stb.
pontosítok: a lóúsztató még készülőfélben van.
ma 14:07 válaszoló: igen, ahogy mondod.
ez melyik lovarda?
egyébként egyetértek vele.
De van olyan is,aki ért hozzá,csak nem veszi figyelembe,hogy egy ló elél legalább 20 évig,ha nincs semmi baja.
És pl vesz egy 16 éves gyerek lovat és elmegy egyetemre,és a ló otthon marad,és az etetésen kívül lese sz@rják majd a lovat.
Vagy azt hiszi,hogy majd ő mennyi sok időt fog foglalkozni a lóval és tojik a képére,nem törődik vele semmit,az első pár hónap után.
az ilyenektől elkéne venni a lovat és olyannak oda adni aki megbecsülné a lovat,és rendszeresen gondozná,na meg értene hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!