Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ki a példaképetek?

Ki a példaképetek?

Figyelt kérdés
Nekem Rodrigo Pessoa és Maria Gretzer.
2011. nov. 2. 21:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
amugy tényleg nagyon sok magyar lovas van aki tud olyan szinten lovagolni mint a fent említett külföldiek itt van pl: Dallos Gyula,Krucsó Balázs,Hugyecz Marian stb ők még ugy ahogy elvannak ismerve nemzetközi szinten is de bisztos vagyok benne ,hogy rajtuk kívül még sok olyan lovas van az országba aki megüti ezt a szintet csak nekik nem ismerjük a nevüket mert nincs elég lovéjuk ahoz,hogy ismertek legyenek.Nekem az edzöm a példaképem valamilyen szinten.
2011. nov. 3. 08:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Rodrigo Pessoa, Mary King
2011. nov. 3. 08:51
 13/18 A kérdező kommentje:
magyar lovasok közül: Horváth Balázs és Marton András őket ismerem is :)
2011. nov. 3. 09:11
 14/18 anonim ***** válasza:

ma 07:56

Igazad van. Nem is ismerjük a külföldi lovasokat. A sikereiket meg nem feltétlen a lovas tudásuknak köszönhetik. Igen, jó lovasok, ezt az eredményeik is bizonyítják, de mint azt itt írták, ehhez lóvé is kell, méghozzá nem is kevés. Kicsit felszínesen mondva: úgy könnyű. Persze azért oda is kell rengeteget edzeni, lovagolni, tanulni, de ha belegondolunk, tehetséges lovasból rengeteg van, csak lehetőség, és pénz kevés.

2011. nov. 3. 09:20
 15/18 anonim ***** válasza:

nem akarok rájuk hasonlítani csak tetszik ahogy a lovakkal bánnak: Pataky Kata és nagyapám.. :)

A kettejük ötvözéséből egy nagyon jó lovas lehetne aki tudja hogy mikor kell szigorúnak lenni és mikor kel jutalmazni.. :)

2011. nov. 3. 11:22
 16/18 A kérdező kommentje:
:)
2011. nov. 3. 12:33
 17/18 AM33 válasza:

Mindig nagy izgalommal kísérem figyelemmel a Lázár fivérek tevékenységét. Sokat jelent még számomra Szebényi Dániel kommentátor szakmai tudása, mindig lenyűgöz, amikor nézem a lovassport-közvetítéseket.

Végsősoron az oktatóm a példaképem, mert mindig azt hangsúlyozza: a lovaglás addig nem veszíti el varázsát, ameddig örömöt tud nyújtani! Ha mások teljesítményéhez mérem saját tudásomat, elvész a lovaglás adta szépség! Mivel számomra a lovaglás, mint örömforrás a legfontosabb, és az, hogy a ló is jól érezze magát velem, ehhez tartom magam! Az fáj csupán, ha valamiért önmagammal nem vagyok megelégedve, mert meg akarok felelni annak, amit előző alkalommal nyújtottam! Ha jók a példaképek, tanulhatunk tőlük!

2011. nov. 5. 08:46
 18/18 anonim válasza:
Charlie Sheen
2011. nov. 28. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!