Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ki a példaképetek?

Ki a példaképetek?

Figyelt kérdés
Nekem Rodrigo Pessoa és Maria Gretzer.
2011. nov. 2. 21:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy furán fog hangzani, de nekem nincs példaképem. Sok lovas van, akit elismerek a tudása és az elért eredményei alapján, de hazudnák, ha példaképemnek tekinteném őket. Egyikre sem akarok hasonlítani.
2011. nov. 2. 21:43
 2/18 anonim ***** válasza:
Nekem az anyukám.
2011. nov. 2. 21:43
 3/18 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: teljesen érthető. énsem hasonlítani akarok rájuk csak inkább énis ekkora tudással szeretnék rendelkezni

2.válaszoló: ez aranyos :)

2011. nov. 2. 21:48
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem az edesapam!
2011. nov. 2. 21:54
 5/18 A kérdező kommentje:
:)
2011. nov. 2. 21:55
 6/18 anonim ***** válasza:
Chuck Norris.
2011. nov. 2. 21:59
 7/18 A kérdező kommentje:
jah igen ő a csúcs :)
2011. nov. 2. 22:02
 8/18 anonim ***** válasza:
Meredith Michaels Beerbaum <3, Marcus Ehning, John Whitaker, Eric Lamaze és Jos Lansink. Díjlovasok közül pedig Edward Gaal, mert akárki akármit mond, Totilas sokkal jobban ment vele, mint Rath-tal.
2011. nov. 2. 23:02
 9/18 anonim ***** válasza:
Bocs az OFFért, de szerintem Rath akármennyire jó lovas, nem ő érte el ezeket az eredményket Totilassal. Most bunkóság volna a részemről leírni őt, és nem is akarom. Ő a legjobbat akarja nyújtani, de nehéz lesz most erről meggyőznie az embereket, mert hát ilyen az emberi természet.
2011. nov. 3. 00:02
 10/18 anonim ***** válasza:

Hogy lehet az embernek olyan példaképe, akit nem is ismer?

Nekem eszembe se jutna egy külföldi sem, lehet, hogy xy jó lovas, de emberileg nulla.

Csodálom, hogy magyar lovasokat senki nem ír, pedig van itt is akire fel lehet nézni, lovas tudása, szerénysége, alázata miatt. Ettől lehet valaki példakép, ha csak szimplán egy jó lovas, akkor legfeljebb csak példa.

2011. nov. 3. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!