Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Vélemény erről a képről? (lenn)

Vélemény erről a képről? (lenn)

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 12. 22:46
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
Gabka77válasza egy lószállitással kapcsolatban:Nincs jogositványom ló szállitóra ,de eddig mindég megusztam,mert én egy fiatal szőke csajszi vagyok,lehetcséges hogy ezért.Mostmeg 25éve lovagol 15 éves verseny tapasztalattal,hogyvanhát, irdmármeg holvagy edző mertha netalán tudok időt szakitani ,elmennékmegnézni vagy esetleg tudnál ujat mutatni.Vagy valamire megtudnál tanitani, mert én a fiatalok tudását nemnézemle ,sőt felnézek, és nagy tisztelet adója vagyok.
2011. okt. 17. 18:54
 52/58 anonim ***** válasza:
És a ló fejét fektetésnél, mindég jobbra huzzuk a ló meg balra fekszik, csak azért irtam mert aki valóban ért a lóhoz, az nemir ilyen badarságot és félre vezetitek a kérdezőket,vagy ne irjál ha nemvagy jártas a dologban.
2011. okt. 17. 19:05
 53/58 anonim ***** válasza:

valoban elég közönséges dolgot írtam de ezzel a hülyével nem lehet máshogy beszélni,egyáltalán nem ért a lovakhoz a válaszai alapján és minden kérdésnél oda nem illö összefügéstelen baromságokat ír aztán meg azoknak ugat akik tényleg értenek hozzá ez egy IDIOTA!

Gabka77: én azt mondom,hogy ne is foglalkozunk tovább vele a te tudásod egyértelmüen kimagaslik az övétöl szerintem ne vitatkozunk egy laikussal .

2011. okt. 17. 19:14
 54/58 anonim ***** válasza:
Hol írtam baromságot írd már meg.
2011. okt. 17. 20:18
 55/58 anonim ***** válasza:

Nyulbarát, igazad van. :-)

Azért még csak annyit: bocsi, ha harminc-egynéhány évesen fiatalnak érzem magam. Elnézést érte. És 25 éve lovazok, tudod 6 évesen kezdtem. Ennyi. Azért érdekelne, hogy ebbe miért is kellett belekötni????

2011. okt. 17. 20:31
 56/58 anonim ***** válasza:
Bocs elnézést ,csak 28-éve lovagolok nemszeretem mikor nagyitanak ,elő adod milyen ügyesen tanitottad lefektetni a lovadat, ezt azzal tudod elhitetni akimég nem fektetett.És nemtudom miért bánt az téged mért kelletet belémkötni hogy megmondtam a véleményem igen 80-90kgal nemszoktak ugratni,ráadásul rossz nézni ahogy ül a lovon.És elnézést ha ennyire megbántottalak ,a nemhozzá értésemmel,ezekszerint.
2011. okt. 18. 12:17
 57/58 A kérdező kommentje:

lehet még szar az ülésem,azért gyakorlok ugratni,hogy jó legyen az ülésem,de nem vagyok 80-90 kg,

64,5 kg vagyok már bocs

2011. okt. 18. 12:25
 58/58 anonim ***** válasza:
Elnézést, én a képet biráltam, és ott igen ,többnek néztelek ,egyáltalán nem téged akartalak megbántani,hisz nemis ismerlek,az ismert lovasokatsem szoktam,az ismeretleneket meg semmiképp.
2011. okt. 21. 11:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!