Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Vélemény erről a képről? (lenn)

Vélemény erről a képről? (lenn)

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 12. 22:46
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim válasza:
Nem látszol teljesen, a hátadat és a testtartásodat pedig mindenképpen látni kellene. A lábad előre csúszott, innen úgy tűnik hogy a térded laza. De ezt csak a kép alapján állítom...
2011. okt. 12. 23:32
 12/58 A kérdező kommentje:

most csak ez van még a másikon kivül:

[link]

de majd csináltatok hétvégén még képet

2011. okt. 12. 23:50
 13/58 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik adón szokott menni a díjugratás vagy mi a szösz. Azt nézd egy darabig jegyezd meg, hogy az emberek hogyan dőlnek, hogyan tartják a lábukat. Vagy esetleg nézz youtube-on. Amúgy gyönyörű a paci. De ha rosssul ugratsz vele sose tanulja meg helyesen. :( Nézz körbe vagy egy lovas ismerőddel beszéld meg.
2011. okt. 13. 06:10
 14/58 anonim ***** válasza:
54%
Az eurosporton minden szerdán van lovasműsor,( általában díjugratás, military, ritkán lovaspóló és díjlovaglás), délután 7-8 óra fele, de változó. Amúgy tényleg nem sok minden látszik a képről, jobb lenne, ha edzővel gyakorolnál, mert ő mindent meg tud tanítani. Persze ha nincs más lehetőség, akkor sokat kell nézni a híres díjugratókat, ellesni a technikát, meg könyvben utánaolvasni, képeket nézegetni. Ha magadat levideózod, könnyen meglátod a hibát, hogy mit nem úgy csinálsz, ahogy kéne.
2011. okt. 13. 09:40
 15/58 anonim ***** válasza:
54%
Ahogy el nézem a lovat nem különösebben érdekli az akadály, simán átlépi. Az ülésed görnyedt, a sarkad felhúzva...ezek alapvető lovas hibák, szóval jócskán van mit javítani. A ló jól néz ki, de egy kép alapján nehéz levonni a konklúziót.
2011. okt. 13. 10:08
 16/58 anonim ***** válasza:
55%
nagyon beleállsz a kengyelbe és látszik ,hogy a ló nem "fogja a szárakat" ,a pálcát ha nem használod a combodra fektesd ugy ,hogy hátrafele a ló fara felé nézzen,tegyél rá invédöt és boka védöt ha ugrasz,és fogjál rövidebb szárakat és hajtsd hozzá a kezedhez ,hogy ne legyen az "elején" és érd el nála,hogy adja fel a hátát ,ha ugró munkát csinálsz ahoz elöbb idomitani kell a lovat és összeszedeten kell ,hogy menjen ha már ezt tudja csak akkor ugorj vele.
2011. okt. 13. 13:52
 17/58 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egy őszinte edzői vélemény, először a lovasról:

Székülés, vállak elöl, szár tartása katasztrofális, egyáltalán nem vagy együtt a lóval - nagyon sürgősen szükséged lenne valakire, aki legalább az alapokat megtanítja.

A ló: Kedves és teljesen tudatlan, jó szándékú ló. Elég egyértelműen látszik, hogy az égvilágon semmi nincs neki megtanítva, nincsenek kialakítva az izmai sem (a helyes lovaglás felépíti a ló izomzatát!), a zabláról annyi fogalma van, hogy az az izé, amit ki tudja miért, időnként a szájába raknak...

Nem bántásnak szántam, amit írtam, mert természetesen mindenki volt kezdő, senki se születik úgy, hogy tud lovagolni, de tényleg keress valakit, aki segít, mert így elég gáz.

2011. okt. 13. 14:19
 18/58 anonim ***** válasza:
100%
Még valami: remélem, csak a kép rossz és nem a ló lábai vannak ilyen katasztrofális állapotban! Ha igen, nem hogy ugrani, ráülni sem szabad!!!
2011. okt. 13. 14:21
 19/58 anonim ***** válasza:
Az én meglátásom ,ebből a lóból nemhiszem hogy valaha is lessz ugróló, oly gyengének látcik, meg a formájais gyatra ,csak átlépkedi az akadájt, ha ugratok nem lépésben megyek az akadájnak ,ugy hogy a lovas is gyengének látcik ,vanmég tanulni való, a képen ugylátcik.
2011. okt. 13. 14:56
 20/58 anonim ***** válasza:

Nem rosszból mondom, de szerintem a ló, és a magad részéről is felejtsd el még jó hosszú időre az ugratást.

Nem megbántani szeretnélek, de muszáj lesz őszintének lennem:

Én még el se engedtelek volna futószárról, nem hogy lovat taníts ugrani! És ez a fajta tudatlanság, hozzá nem értés sajnos a lovon is meglátszik, de ezeket már leírták előttem.

2011. okt. 13. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!