Akkor egy őszinte edzői vélemény, először a lovasról:
Székülés, vállak elöl, szár tartása katasztrofális, egyáltalán nem vagy együtt a lóval - nagyon sürgősen szükséged lenne valakire, aki legalább az alapokat megtanítja.
A ló: Kedves és teljesen tudatlan, jó szándékú ló. Elég egyértelműen látszik, hogy az égvilágon semmi nincs neki megtanítva, nincsenek kialakítva az izmai sem (a helyes lovaglás felépíti a ló izomzatát!), a zabláról annyi fogalma van, hogy az az izé, amit ki tudja miért, időnként a szájába raknak...
Nem bántásnak szántam, amit írtam, mert természetesen mindenki volt kezdő, senki se születik úgy, hogy tud lovagolni, de tényleg keress valakit, aki segít, mert így elég gáz.

Nem rosszból mondom, de szerintem a ló, és a magad részéről is felejtsd el még jó hosszú időre az ugratást.
Nem megbántani szeretnélek, de muszáj lesz őszintének lennem:
Én még el se engedtelek volna futószárról, nem hogy lovat taníts ugrani! És ez a fajta tudatlanság, hozzá nem értés sajnos a lovon is meglátszik, de ezeket már leírták előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!