41/58 anonim válasza:
"gabka 77" nek igaza van és ha látad már több válaszát akkor leszürheted volna,hogy ért a lovakhoz veled ellentétbe te csak mindig kötözködsz és hülyeséget mondasz ,hagyd békén a hozzáértö embereket és ne játszad az agyad a semmire!
42/58 anonim válasza:
Gabka:77 Azt mondja aki felköti a ló lábát fektetésnél, az nem csikós nos :id Garai lajos Hortobágyi Aranysarkantyus csikós ,ezekszerint pancser.Nyulbarát neked már mondtam hogy fogdvissza magad,Te takony ,egy huszéves lovat csikónak nézel, meg a 59 százalékos váll be, huzogatásodra ,nem büszkélkednék.
43/58 anonim válasza:
no te meg 44 %-al szólsz be xd
Egyébként meg a súlyáért nem piszkálni, a lovak jobban szenvednek a könnyű de béna, mint a kevésbé könnyű, de jó lovasoktól.
A képen szereplőnek meg javasolnék egy másik oktatót, mert a képek alapján még van hova fejlődnöd, remélem lehetőséged is lesz :)
44/58 anonim válasza:
Én nemszoktam igy megnyilvánulni, a válaszolókkal.
45/58 anonim válasza:
19.55
Te mire vágsz fel? Legalább írni megtanulhatnál, ha már beszólogatni meg személyeskedni kezdesz. Szánalmas egy alak vagy!
46/58 anonim válasza:
Én aláis támasztom amit irok ,de ti csak pancserkodtok, az igazság fáj azt én tudom ,de mikor én lovagoltam ,talán még édes apátok sem volt a világon.És a válaszokat azért irom mert látom nagyon kishelyt vagytok ,de ugylátom felesleges mert ti nagytudásuak vagytok, jol fére tudjátok vezetni a kérdezőket ,nem a helyes irásra kell hivatkozni.
47/58 anonim válasza:
20:24: higadj már le te parasztkolbász! majd ha megfogom a f@szomat és tövig nyomom a szádba és közben röhögve beleélvezek majd akkor ugassál.
48/58 anonim válasza:
ja és a multkori ügyet még bármikor el lehet inditani te kis szarcsimbók!
(a paraszt tudja miröl van szó)
49/58 anonim válasza:
Ugy látom a műveltség, meg az iskola ujra kitört belőled ,de már nemtudlak komolyan venni ,egy modortalan buta ,nem tudod cáfolni semmivel a válaszaimat ,ezért kitör belőled a kissebségi.
50/58 anonim válasza:
Mégis, milyen válaszaidat nem tudja cáfolni? Eddig még egyetlen értelmes mondatot nem írtál, már ne is haragudj. Írj egy normális választ és akkor majd lehet vitatkozni. Addig nem nagyon, mert nincs mire reagálni, már a sértéseken kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!