Mi alapján vettetek lovat?
en nyoc eves koromban kezdtem el lovagolni egy lovardaban ! ket ev utan az edzom mondta hogy nagyon ugyes vagyok es erdemes lenne nekem venni egy lovat! (persze en errol mitsem tudtam! ezt anyumeknak mondta es ok utolag elmeseltek nekem) eljott az osz es 10 eves szulinapomra kaptam Hollandiabol es 3 eves friz csodort!
harom eve van mostmar nallam (13 eves vagyok) es military meg dijugrato versenyekre jarok es egy kozeli lovardaban tartjuk bertartasban ahova minden nap kimegyek lovagolni!
Nincs lovam, de ha vennék:
Mire szeretnéd "használni"?
-ugró
-díjló
-hobbyló
Képességeim szerint nekem megfelelő ló
-öreg, tapasztalt, nyugodt
-közepes, kb 12 éves, virágkorát élő ló
-csikó
Neme
-herélt-nyugodt
-kanca-nyugodt, sárlik, lehet fedeztetni
-mén-nem mindenhol tarthatod, vannak lovardák, ahova nem vihetsz csődört, pl mert legelőn vannak, és akarnak csikót. Emellett tapasztalt lovast igényel, elég temperamentumos.
Fajtája:
-Igen, ez is fontos. Mind a képességei miatt, mind pedig a személyisége miatt. Egy hidegvérű ló halál nyugodt, egy rossz mozdulata nincs kb, egy arab lóhoz meg elég sok tapasztalat kell, hogy ne zúgj le az első majomkodásánál, és méginkább személyiség...
Figyelembe venném még a magasságát, testalkatát, stb, hogy azért ne tapsoljak a hasa alatt 172 centisen, szóval kb minimum 170 marmagas lovat vennék, és mivel nem vagyok egy csontkollekció (túlsúlyos sem) nem egy arabom, vagy angol telivérem lenne, hanem pl egy sodrott, vagy egy olyan felépítésű ló, amelyikkel összeillünk minden szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!