Milyen márkájú etetőszéket vettetek? Mi alapján döntöttetek annál amit végül megvettetek? Hol lehet olcsóbban kapni?
baby point pinta. dönthető, kagylóüléses, duplatálcás.
babaszafariban vettük
ikea, sztem budapesten a legolcsóbb etetőszék, a célnak teljesen megfelel, stabil. Ha olyan, csak beállítom a zuhany alá és tiszta.
3500 Ft volt plusz a tálca 1000 ft, ha akarsz hozzá venni. Cáfoljon meg valaki, ha nem ez a legolcsóbb.
Igaza van az előttem szólóknak, ikea-s a legjobb. Olcsó, könnyen takarítható, célnak megfelel. Mi is vettünk a nagyobbik fiamnak, bár em dárgán egy széket, de amikor már nagyobb volt, alig tudtam beleemelni (főleg), amikor már a 2. babát vártam. Akkor vettünk egy székmagasítót, s rájöttünk, ezt kellett volna legelőször is. Itt szétnézhetsz:
Szia!
Nekem van egy eladó etetőszékem, mert én is vettem, és kaptunk is egyet, szóval ez eladó sorba került, teljesen új,
bolti ára 16.000.- volt, 12.000.- ért oda adom ha kéred!
Futár szokgálat 1700-ért házhoz szállítja.
Szép unisex színe van fiúnak lánynak is jó,ha lesz egy ellenkező nemű másik baba még neki is jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!