Miért lovagol több lány, mint fiú? A fiúk számára nem egészséges "ott"?
Nekem fiú ismerősöm mondta, hogy azért nem lovagolnak a fiúk, mert szerintük ez "b***s"
Mi vaaaaaaan???? Most ezen szakadtam a röhögéstől! A lovaglás b***s?
Most elképzeltem egy ókori kigyúrt katonát a harci ménje hátán. Egyáltalán nem b***s, hanem inkább imponáló, sz**is. És már hozhatod felmosórongyot meg a vödröt, hogy eltakarítsd a nyáltócsát alattam.
Vagy hogy napjainkat vegyük, itt egy példa:
vagy ez:
amiket csak úgy hirtelen találtam, de még nem is kell ilyen kigyúrtnak lenni, akkor is inkább férfias, mint b**is.
Szerintem a nemlovas fiúk arra gondolnak, hogy a cicanacis lovasok b*zisak. Pedig éppenhogy férfiasnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ne szégyellje a cicanacit. :D
Tényleg, lányok, ti milyen lovas fiúkat kedveltek inkább, a cicanacisokat, westerneseket, vagy csikós/betyár, esetleg hagyományőrzőseket? Vagy megér ez egy külön kérdést? :)
Tedd ki külön kérdésnek, utolsó hozzászóló!
Hát a lovaglónadrág szó mi szó, nem minden fiúnak áll jól. Viszont ez nem szépségre megy. Volt egyszer egy külön kérdés ezzel kapcsolatban, hogy angol lovaglás vagy western lovaglás. Ott részletesen elmondtam az álláspontom, hogy mit gondolok a westernről.
Egyetértek azzal a válaszolóval, aki írta, hogy a fiúkat jobban a gépek érdeklik. Sajnos ezek a mai ifjak kezdenek nagyon elpuhulni. Folyton csak a számítógép. Külön extra nagy tisztelet a kivételeknek, és legfőképp kiemelve a lovasokat.
Felmerült több helyen hogy a a fiúk inkább gépeznek/játszanak, a lányokat ez nem köti le.
Én lány vagyok, még is amikor nem a lovammal/lovakkal vagyok akkor számítógépes játékokkal játszok.(vagy rajzolok, de ez mellékes :) Nem, nem Sims és társai, sokkal komolyabbak. Az életem részét képezik a PC vagy a konzol játékok, pedig lovas ember vagyok.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!