Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Baj ha lány íztelenül főz de legalább egészséges ételt készít?
Ritkán eszem egészségesen, valamibe meg kell halni. Ritkán még elmegy a hús nélküli étel vagy saláta, de el nem tudom képzelni hosszabb ideig. Nálam a poci diktál, inkább finom legyen mint egészséges.
26 ff
13:23 vagyok. Hozzátenném, hogy én sem enném meg. :D
Miért kell ízetlenül főzni? Sok, fűszer van, ami igenis egészséges, sőt ha kősót, vagy kristálysót használsz, az sem annyira egészségtelen, mint az asztali só, a cukrot meg a legtöbb esetben lehet pl. mézzel helyettesíteni, ami szintén nem egészségtelen.
Amig nem akar ravenni engem hogy en is azt egyem, addig semmikepp. Most szakacsot keresek vagy lanyt? Mert az elozot a foztje alapjan itelem meg, az utobbi meg joval osszetettebb szempont.
Szoval : amig nincs sertodes amiatt hogy en nem kerek belole, addig felolem azt foz es ugy ahogy akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!