Miért lovagol több lány, mint fiú? A fiúk számára nem egészséges "ott"?
Egyáltalán nem káros, stb. Régen sokkal több volt a férfi lovas, az Ő körükben akkor népszerűtlenedett el, amikor a lovaglás átalakult hobbivá.
Valami olyasmivel lehetne magyarázni, mint azt, hogy a lányok meg kevésbé érdeklődnek a számítógépes játékok iránt. :) Szerintem ez ilyen nemek közti "érdeklődési kör" kérdés.
Nekem erről a kérdésről egyből ez jutott eszembe:
"Miért van az, hogy sok nő nem találja meg a szőke herceget?
-Mert a fehér lovat figyelik."
Szerintem a lányok sokkal jobban érdeklődnek a lovak iránt. Mégis egy nőben bele van "kódolva" a Barbis-Pegazusus maszlag.
"a lovak jobban szeretik a lányokat :) mert a fiúk rángatják rugdosság őket, a lányok meg csak finoman, akaratosan, de finoman (tisztelet a kivételnek)"
Már bocsánat de ez nagy hülyeség. A mének például sokkal nagyobb előnyben részesítik a férfi lovasokat. Pontosan azért mert határozottabbak és mernek velük olyan dolgokat csinálni amit egy kislány nem biztos.
Amúgy meg aki lány és lovagol az nagy többségben 10-16 éves lány... csak aztán megunja, már nem úgy gondolkodik hogy "jajj de aranyos kis lovacska, kell nekem egy cuki kis póni" hanem elkezdik más dolgok érdekelni. A fiúk ha egyszer lovagolni kezdenek akkor általában végig is csinálják és a későbbiekben is foglalkozni akarnak vele. Persze ez nem mindenkinél van így. :)
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:36
oké, oké, lehet most tényleg túlzásba estem. a nők sokkal érzékenyebbek, finomabb a kezük, és jobban odafigyelnek a lóra.
A szexualitással és a birtoklási vággyal van összefüggésben.
Egy holland pszichológus magyarázata szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!