Mi a véleményetek?
Szerintem meg egyszerűen irigyek vagytok!
Itt nem a lovaglás a lényeg, az, hogy mennyire egyenes a háta, parasztkám a csaj feje, meg abszolúte nem, te biztos világszépe vagy.
A lényeg, hogy jól érzik magukat együtt, KAPCSOLAT van, biztos sokan elmondhatjátok magatokról a szaros kis lovardátokkal, az előre nyergelt lovaitokkal.
Köztük ami van azt úgy hívják barátság és bizalom. Nem mindenki azét jár lovagolni, vagy tart lovat, mert versenyre megy és ezen videón nem is ez a lényeg. Itt a szabadság a lényeg, ha nem látnátok, játszanak és jól érzik magukat együtt.
De ezek vagytok ti, külsőségek, mert mást nem is láttok, ezek vagytok TI és a TIETEK a Nemezeti Lejárató Vágta!
Miattatok sznob sport a lovaglás, ha meg valaki nem irányít lefossátok a bokátokat!
Jaj nem ülsz egyenesen, jaj a lábad. JAJ AZ ÜRES AGYATOK!!!
Nekem átjött, a bizalom a kapcsolat és le van fosva, hogy szemcsés a kép vagy milyen a zene. Ha neked bejött, nekem átjött.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:09
Az kemény!! Nem tudom, lehet én ezeknek törném kezüket-lábukat, meg annak is aki azt tanítja, hogy tépd le a fejét a szerencsétlen állatnak. Dehát... a lovassport mindig is kegyetlen volt.
Ha ez a lovaglás, maradok a lötyögésnél, a fotel ülésnél de a lovam nem szenved...
OFF Csak úgy mellékesen nekem is 69 százalékosak a válaszaim, de nem is sokat szoktam itt válaszolgatni a kérdésekre.
Az azért elég gáz, hogy ennyien letámadjátok. A hibákra igaz, hogy rá kell világítani, de azért lehet ezt finomabb formában is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!