Loki5 kérdése:
Hol és mikor lehet olcsón ex- versenylovakat venni?
Figyelt kérdés
Kifejezetten olyan lovakat keresek akiknek a versenyiparban már nem veszik hasznukat. A galopp lovak érdekelnek főként.jan. 5. 21:23
1/6 habianonim válasza:
Kincsem park, alagi versenypálya. Itt szinte mindig találsz eladó lovat.
2/6 anonim válasza:
Lovasok.hu ott külön rákereshetsz arra hogy milyen lovat szeretnél, érdemes megnézni.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Van eladó angoltelivér csoport Facebookon. Kincsem parkba csak akkor menj, ha ügető is érdekel.Ott telivérek nincsenek. Inkább Alagon érdemes érdeklődni. Én is tudok Alagról egy pár eladó telivért.Esetleg tenyésztőknél is érdemes érdeklődni. Bácsalmáson a Telivér Farmnak is biztosan van eladó futott telivér.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Alagon még nem jártam de ott majd akkor körülnézek! A lovasok.hu -n én még nem találtam ex galopp lovat de lehet csak rosszul kerestem! Kaphatnék linket a Facebook csoporthoz?
jan. 18. 15:07
5/6 anonim válasza:
Persze!
Elvileg ez: [link]
Lovasok.hu-n pedig mindjárt írok pár ex versenyló nevet akik ott fent vannak.Keress majd rájuk.Hátha valamelyik négylábú megtetszik😊
-Leó
-Mezzaluna
-Gainer Boy
-May Gray Dancer( a névhez valamiért csak Mgd van beírva, de amit írtam az a rendes)
-Twister FC
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!
jan. 22. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!