Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Vélemény? (videóval)

Vélemény? (videóval)

2011. szept. 25. 18:02
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem, hogy alapból a kérdező felületessége és első megnyilvánulása volt az, ami megadta a válaszok alaphangját. A kedves kérdező stílusa ugyanis abszolút nem utalt arra, hogy segítséget akar kérni, vagy hogy kíváncsi lenne rá, hogy mit javíthatna a lovaglásán, hanem egyszerűen csak ennyit írt: "Vélemény?" "a véleményedre vagyok kíváncsi". Egy szó nem volt arról, hogy építő kritikákat kér, vagy arról, hogy ugyan segítsünk már neki egy kicsit. Úgyhogy mi, akik az elsők között válaszoltak, ugyanolyan nyersen és ugyanolyan szárazon, ahogy a kérdező kérte, leírtuk a VÉLEMÉNYünket. Nem a segítséget, nem az építő jellegű kritikát, hanem a VÉLEMÉNYT. Erre szépen le lettünk pontozva, mert a válaszok természetesen sértettéka kérdező lelkivilágát, pont. Én ezt értem, és elfogadom, mert mindenki baromi önérzetes ésatöbbi. DE azt viszont nem tudom megérteni, hogy ha valaki nem fejti ki normálisan a kérdése témáját, nem közli a többiekkel, hogy mire lenne kíváncsi, és mit várna a válaszoktól, akkor miből kéne nekünk azt tudnunk, hogy építő jellegű kritizálást, vagy kemény véleményezést akar hallani? És a stílus sem tökéletesen mindegy. Csak ennyit akartam hozzáfűzni.
2011. szept. 30. 12:16
 42/42 anonim ***** válasza:
utolsó igazad van ebben :) és szentem a kérdrő is megértette :P
2011. szept. 30. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!