Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Vélemény? (videóval)

Vélemény? (videóval)

2011. szept. 25. 18:02
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Hiába nem tudja hogy nem szabad nekem 6 év alatt ilyen súlyosan eszembe se jutott volna megütni a lovat. Sőtt ültem már hajtos temperamentumos lovan kellett a pálca igen a vágtába ugrasztáshoz, de nem vertem agyon! Én nem adnék olyan embernek pálcát a kezébe aki nem tudja mire van. Akit én itt sajnálok az a ló!
2011. szept. 27. 14:47
 22/42 anonim ***** válasza:
Woow te aztán rendesen vágtázatod a lovat rosszlábra. Ráadásul még rá is hajtassz! 1:00-tól a ló rossz lábon van , és 1:04-neél a ló kersztbe vágtázik! Kerszetezi a lábait. Ebből sánta ság is lehet ráadásul nem szolnak neked hogy állítsd le a lovat ne vágtázz rossz lábon. Nálunk sántult le ilyen miatt egy ló a kiscsaj le is let hajtva! Figyelj erre!
2011. szept. 27. 14:54
 23/42 anonim ***** válasza:
Ja és 1:12nél ugrik át a ló maga jó lábra!! Ne vágtázz azt ajánlom amíg nem tudod rendes végrehajtani!
2011. szept. 27. 14:55
 24/42 anonim ***** válasza:
nem a lovaglás a legdurvább hanem hogy a boxos lovakra porolnak
2011. szept. 27. 16:37
 25/42 anonim ***** válasza:
kedves válaszolok! csatlakoznék ahoz aki az egyetlen normális választ adta , azt kérte h segitsetek mondjatok véleményt . 1: az a ló nem tud jó lábra menni , de a lány még nem tanulta h kell átugratni . 2:nem tehet róla h az edzőnek közben még 4 lovasa van 3: jó abban igazatok van h a pálca nem volt jó majd akk kijavitja kövinek már ezt is tudja nem kell azzonal leharapni a fejét .... ő erről nem tehet h igy tanitották és hát ez már a 4 lovarda ahova járunk ( mert mindegyik bezárt vagy elmentünk) és nincs máshol a közelben örülünk h tudunk lovagolni legalább , nekem is van még mit tanulnom sajnos azzal a loval sokra nem megyek akit most lovagolok pálcára rúg igy muszály volt a nélkül is boldogulnom de ugyse mindig megy sajnos.... ez van és nem kell most osztani amugy én is odajárok ahova ő , és akk most engem is osztotok vagy mi lesz én meg rohadt szarul tartom a szárat nah és PROBÁLKOZOM!!!! amugy nekem is vannak videoim fent akk most oszatok engem is ha annyira tetszik és őt hagyjétok békén ..... grety960211 a felhasználom csak bátran irogasatok h milyen szarul lovagolok hagy legyek még szarabb mert minden önbizalmam el megy majd és aztán az lesz a vége h már nem lovagolok -.-" hajrááá !! és ha kövinek valakihez irtok aki segitségek kér akkor legyetek normálisak és gondolkozattok el azon h nem mindenkinek van annyi pénze h legyen egy lova h járjon versenyekre h magánórát vegyen minden nap !!!! tisztelet a kivételnek :) köszi h elolvastátok további szép napot ( aki van olyan bátor ide kommentbe kérjen bocsánatot és irja le normálisan amit gondol!!!!
2011. szept. 27. 18:09
 26/42 A kérdező kommentje:

Az előttem szólóhoz csatlakozom: próbálkozom!

nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de nekem nem megy minden elsőre, gyakorolnom kell és amiről nem mondják el nekem, hogy rosszul csinálom, azt nem tudom kijavítani!

köszönöm azoknak akik normális válasz adtak,és nem tudom már ki írta, hogy nem írtam a kérdésemben, hogy a hibákat segítsetek kijavítani, DE MÁR NE IS HARAGUDJ AZT SEM ÍRTAM, HOGY VERSENYEZZETEK AZON, HOGY KI TUD JOBBAN MEGALÁZNI, HOGY KI TUD MEGBÁNTÓBB KOMMENTEKE ÍRNI...

2011. szept. 27. 18:19
 27/42 anonim ***** válasza:
azt nem értem h mért kell mindenkit leosztani csak mert valaki azt hiszi h neki olyan rohadt nagy lovastudása van. igen van még mit fejlődnie. én is oda járok! és nekem is van még mit fejlődnöm. de tudjátok mit ha ilyen okosnak hiszitek magatokat drágaságaim mutassatok már nekem videót vagy bármit rólatok( ha valaki tényleg jól lovagol akkor bocsánat)!!! tudom h véleményt kért de ennyire pofátlanok meg szánalmasak tán nem lehettek!!! birom h a neten mindenkit tudtok oltani :s
2011. szept. 27. 18:23
 28/42 anonim ***** válasza:
amugy az én részemröl nem megalázásnak akartam beállítani a dolgot csak elmondtam ,hogy min kéne változtatni,hogy jobb legyen a stílusod,de ha vígasztal én nem állítanám,hogy rossz lovas lennél csak azt ,hogy még tapasztalatlan azért a kettö nem ugyanaz!
2011. szept. 27. 18:25
 29/42 A kérdező kommentje:

nyulbará: te a kivételek közé tartozol...

köszönöm, hogy te nem csak annyit írtál, hogy "sz*r...vered a lovat, én nem engednélek lóra" stb. most hagy ne ídézzem, amúgy a többieknek meg csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm, mert legalább már tudom, hogy ide nem lehet fordulni effajta kérdéssel ...

2011. szept. 27. 18:29
 30/42 anonim ***** válasza:
szivesen ,örülök ,hogy tudtam valamit segíteni!
2011. szept. 27. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!