Vélemény? (videóval)
2011. szept. 25. 18:02
31/42 anonim válasza:
komolyan ez az oldal már nem is arról szól h : hogyan segítsünk másoknak ? hanem h : hogyan osszunk le másokat :s
32/42 anonim válasza:
persze mostmár senki nem kér bocsánatot ... kivéve aki nem is irt rosszat vagy csunyát :) pl :nyulbarat
33/42 anonim válasza:
sajnos ezen megsem lepődöm. ugyan mért kérnének -.-' nembaj mi melletted vagyunk :) ezt tudd :D
34/42 anonim válasza:
Na jó én már nem mondok, semmit! Én spec nem találtam egyik kommentbe se olyat ami különösképp megbánthatta volna. De szóljatok és légyszi írjatok példákat ha nem így van! A oktató hibája ennyi az egész lehet a kis csaj ki tesz mindent de akkor ne használjon már pálcát addig amíg nem tud megtanulni rendesen lovagolni. Egyébként hol van ez a lovarda helyileg??
35/42 anonim válasza:
Most tuti én is kapok, de figyi már. Tök jó, hogy itt a videó, és mi elmondjuk mi a rossz vagy hogy kéne... DE és lehet én vagyok a hülye, nem fizetsz, hogy lovagolsz? Van edződ? Miért nem mondja el helyben? Csak mert tudod, most írhatjuk, hogy húzd ki magad a ló a szár ellen megy, a lábsorrend sem jó, ezt a lovon te látni fogod? Nem hinném.
Szóval tök jó meg minden, de... nem hiszem, hogy innen fogod megtanulni, hogy ülj helyesen, mert azt helyben kell elmondani, ott, amikor rosszul csinálod.
Ez meg nem leszólás csak nézem a sorban feltett videóitokat és felmerűl a kérdés, hogy nincsen edzőtök?
36/42 anonim válasza:
Osztom az utolsó válaszoló véleményét!!
37/42 anonim válasza:
Jó most ebben igazad van de én is ott lovagolok vagyok de én nem szoktam felrakni a vidit csak yt-n van fent mert szerettek szerkezgetni :) én nem azért csinálom h kirakjam valahova :) szerintem tuti tanult az esetből és nem rakja fel ide a vidiket amit csinált
38/42 anonim válasza:
Egyébként ez a lovarda? Mármint a pálya ilyen? Mert ez se nincs elkerítve se semmi. Ez olyan, mint egy sima istállóudvar. Ott mászkál mindenki?
39/42 anonim válasza:
nem fent van az ugrópálya akik bértartok azok ott szoktak edzeni mi általában itt vagy terepen de az ritka alkalom amugy meg megkell tanulnia figyelni a lovasnak . Ha mondjuk elötted elmegy valaki ugyanugy lassitasz nem és elengeded ?!. Azért is jó igy szerintem mert ha elszökik egy ló például azt a lovas nem szokta meg h figyelne akk bármi megtörténhet és a gyerekek is tudják h nem szabad rohangálni itt is vannak szabályok nem rohángálunk sikitozzunk kiabálunk stb .szal nem tom milyen szabálytalanságot látott az a valaki.....
40/42 anonim válasza:
az mindegy h körbe keritett vagy nem igazából csak azok mehetnek szabadon akik már tudják irányitani a lovat ugrásváltást és már vágtáztak stb. , igy sokkal önállóbak leszünk :) egy karámban lovagloknak nincs sok dolguk mennek körbe és ha jön valaki kikerülik a ló nem tud kimenni sehol de itt már erre is figyelni kell ez azért jó mert terepen már sokkal önállóbak vagyunk általában magunktól csinálunk feladatokat ha éppen az edző futószáraz sajnos vannak akik beirják magukat 9 órára de mi már be voltunk irva mi is akkora ilyenkor nem tudunk mit csinálni a futószárast oktatni kell de minket ismer az oktató és tudja h mmár vagyunk elég jók ahoz h egyedül is mehesüünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!