Jövőre is megrendezik a Nemzeti (szégyen) Vágtát ezek után?
Én sose néztem ezt a szutykot, de most már komolyan nekem ég a pofámról a bőr, amiért ezeket is lovasnak titulálják. Egyszerűen szégyen, hogy egy versenyen kinyiffan egy ló, és mégnagyobb szégyen, hogy a szervezők nem kérnek térden csúszva bocsánatot mindenkitől. Persze tudom, ez magyarföld, ahol kb senki nem felelős semmiért...
Az meg nonszensz, hogy egyesek szerint bármelyik versenyen megeshet és akkor már el is van rendezve. Ha én rosszul keverném be a gyógyszered, és anyád-apád meghalna, akkor is elég volna, hogy megesik? Ne bosszantsatok már emberek, felelősséget kéne vállalni azért amit csinálunk, az nem indok, hogy máshol megesik, mert igenis ne essen meg! Én meg vacak senki meg tudom oldani a milliárdosok meg nem?! Sz@r, pár sortüzet kéne megereszteni, mindjárt menne a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!