Nem szégyen, hogy megsirattam a kisegeret a Halálsoron című filmben?
Figyelt kérdés
Én mindössze csak azt a részét láttam a filmnek,amikor eltapossa Csengettyű urat az a hülye. Kimentem a Wc-be, és nagyon megsirattam. Bementem a nappaliba (ott volt az édesapám meg két haverja), és ott megint rám tört a sírás. Apa megmutatta, hogy felélesztik az egeret, csakhogy megnyugodjak. =) És mondta, hogy igazából semmi baja. Én ezt tudtam, mert ez csak egy film, de akkoris. Bocsánatot kérek a gyakori kérdések szerkesztőitől, mert nem tudtam, melyik témába rakjam kérdésem. Szeretném, ha ebben a témában maradna.2011. júl. 15. 15:53
2/13 anonim válasza:
Amúgy is egy nagyon komoly,és szomorú film,nem csoda,hogy így reagáltál.Én is sírtam,amikor először láttam.
A Halhatatlan szerelem c. filmen meg egyenesen zokogtam. Pedig az romantikus. :)
3/13 anonim válasza:
nem, én vagy 4 szer láttam de mindig elsírom magam a végén, ez a kedvenc filmem
19/f
4/13 anonim válasza:
Én az egész filmet végigbőgtem, pedig nem csak egyszer láttam.
5/13 anonim válasza:
Szerintem sem! Én a huszadik nézésnél is bőgök mindig, nem csak ezen a részen. Több jelenetet ki is szoktam hagyni, annyira durva. Mégis az egyik kedvenc filmem.
6/13 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem csak én vagyok így vele. Első válaszoló: te sírtál? Második: Azt a filmet nem ismerem, leírnád részletesen? Harmadik: hidd el, én szerintem 30 éves koromban is megkönnyezném.
2011. júl. 15. 16:01
7/13 A kérdező kommentje:
16:00 Meg se mertem nézni a filmet, és nem is fogom.
2011. júl. 15. 16:02
8/13 anonim válasza:
azon a részen én is majdnem bőgtem...
27f
9/13 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna, hogy pont a szülinapomon sírom el magam! =)
2011. júl. 15. 16:04
10/13 anonim válasza:
Első vok: én nem sírtam, mert nem néztem meg emiatt. Unokabátyám mesélteh mennyire jó, és nézzem meg, de amikor az egeres részt mesélte, eldöntöttem, h én nem nézem meg, tuti bőgtem vna amúgy.
A Marley and me-n is bőgtem.
Meg tegnap majdnem a túlélős hapsin a discovery-n, megevett egy teknőst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!