Nem szégyen, hogy megsirattam a kisegeret a Halálsoron című filmben?
Figyelt kérdés
Én mindössze csak azt a részét láttam a filmnek,amikor eltapossa Csengettyű urat az a hülye. Kimentem a Wc-be, és nagyon megsirattam. Bementem a nappaliba (ott volt az édesapám meg két haverja), és ott megint rám tört a sírás. Apa megmutatta, hogy felélesztik az egeret, csakhogy megnyugodjak. =) És mondta, hogy igazából semmi baja. Én ezt tudtam, mert ez csak egy film, de akkoris. Bocsánatot kérek a gyakori kérdések szerkesztőitől, mert nem tudtam, melyik témába rakjam kérdésem. Szeretném, ha ebben a témában maradna.2011. júl. 15. 15:53
11/13 A kérdező kommentje:
Bear G. a hapsi neve, nem? A Marley and me nem vígjáték?
2011. júl. 15. 16:07
12/13 anonim válasza:
A marley-es film olyan hatással volt rám, mint még egy sem. Nagy kutyás vagyok, és akkor voltam pár hetes kismama... Taknyom-nyálam összefolyt pár részletnél. Igen, vígjáték, ami életszagú.
13/13 anonim válasza:
igen, a marley meg én vígjáték, de ahogy az előttem szóló is írja "életszagú". egy család életét követhetjük végig, attól kezdve ahogy marley hozzájuk kerül, addig amíg szegény meg nem hal.
(bocs hogy ezt leírtam ha esetleg meg akartad nézni) de természetesen (mert ugye vígjáték) vannak benne olyan részek is ahol az embernek megfájdul a hasa a a röhögéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!