Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mikor lovat vettetek akkor...

Mikor lovat vettetek akkor voltak x elképzeléseitek? (

Figyelt kérdés

Mármint hogy nekem csak mondjuk pej színű hannoveri kanca kell, vagy csak úgy keresgéltél és rátaláltál?

nem akarok lovat venni mert már van én abban voltam hogy lehet akármilyen csak kanca legyen és ne szürke:D

2011. szept. 16. 13:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%
kérdező tudod lovat nem úgy vesszük, hogy megtetszik és megveszem ez nem mézes kalács, vagy barbi baba ez állat ezeket normális állattartó szempontok alapján veszi!!
2011. szept. 16. 21:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Én meg csak abba voltam hogy ló legyen és lehessen rajta lovagolni!
2011. szept. 16. 21:45
 13/19 anonim válasza:
Mért nem jó az ,ha csődör?
2011. szept. 16. 22:11
 14/19 A kérdező kommentje:

Igen lány vagyok.

De nekem nem divatból kellet a ló.

Mert mondjuk szürke az istenért se kéne, gyönyörűek,de nehéz őket tisztán tartani :)

Én imádom a csődiket de nem merek venni, mert nem vagyok biztos abban hogy tudnék vele megfelelően bánni. és egy csődőr sokkal nagyobb oda figyelést igényel mint egy kanca.

Amúgy nekem pej, kanca 8 éves volt mikor vettük :) most 21 :D

2011. szept. 17. 09:49
 15/19 anonim ***** válasza:
emlékszel az első kommentedre ott már tudtam, hogy lány vagy, nekem már volt egy pár lovam dolgoztam párba csődörrel és kancával,nem a lovaglást értem munkának, az csak játék ,igaz szoktam játszani is,ha ismered a lovakat akkor tudod mit éltem át a pár amiről írtam arab félvérekről beszélünk. nálam egy olyan dolog van lóválasztásnál aminek nincs nagy jelentősége az pedig a szine, a mostaniak szürkék ,és általában azok vannak nálam előnybe!
2011. szept. 17. 12:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Mikor 10 éves voltam nekem az volt a lényeg, hogy nagy fekete kanca legyen, de már rájöttem, hogy a szín nem számít. Most úgy keresetem, hogy jó ugróló legyen ( származást is figyelembe vette), lehessen tenyészteni és sportló. A méret sem nagyon számít, de azért 170 centinél alacsonyabbat nem akartam ( mert én is magas vagyok) és bár pont a szürke szín az, ami legkevésbé tetszett, mégis ő volt a legmegfelelőbb :) Imádom is és már a szürke szín is megtetszett :)
2011. szept. 17. 15:48
 17/19 A kérdező kommentje:

Mi van?

Én senkinek nem írtam emailt.

Mit akartok :OO

2011. szept. 18. 13:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem először egy kikötésem volt: hogy egy bizonyos ló legyen. De mivel nem adták el, ezért másikat kezdtem keresni.

Olyan kikötéseim voltak, hogy legalább legyen 165 cm a marmagassága, az én magasságomból kifolyólag, meg hogy ne legyen széles ló, hanem kis vékony, mert rossz a térdem, és nem bírnám lovagolni. És hogy kanca legyen, mert majd szeretnék a jövőben kiscsikót. De szín, meg fajta nekem nem igazán számított, mert ha szeretem, úgyis imádni fogom.

Így lett egy álomszép sötétpej ügető kancám.

2011. szept. 19. 19:38
 19/19 A kérdező kommentje:
Az szép lehet *-* :))
2011. szept. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!