Nagy lóimádók! Ha nektek kéne mindig lapátolni a trágyát, akkor is lovagolnátok?
Sok ismerősöm nagy lóbolond, akinek mindene a ló. Szerintük a ló többet ér a kutyánál, az embernél, sőt egyesek még a hazájukat is eladták egy lóért. És a ló közelebb áll az emberhez mindent minden más élőlény, és a ló a legszebb, legokosabb, legcsodálatosabb állat.
És mindig lovagolni vannak.
Persze ők csak használják a lovat, de nem gondozzák.
Amikor kérdeztem őket, hogy ha lapátolni kellene mindig azt a több kilónyi lócitromot, akkor is így szeretnék a lovakat?
Erre a válaszuk az volt., hogy "na persze, akkor inkább nem lovagolnék. Gusztustalan dolog, fúj"
Akkor mégsem olyan nagy lovasok?
Nagy lóimádók! Ha nektek kéne mindig lapátolni a trágyát, akkor is lovagolnátok?
09:26-os vagyok:
Nekem nem lenne kötelező csinálni, mert így is-úgyis ingyen lovagolhatok :)
De azért segítek az embereknek mert mint már az előbb mondtam szeretem csinálni ..... meg milyen pofátlanság lenne már a részemről, hogy ők egész nap majd meg szakadnak annyi munkájuk van én meg csak elmegyek rázatni a valagam és utána húzok haza anélkül hogy bármit is segítettem volna.
Ja de azt is tedd hozzá, hogy van rá pénze is ! XD
Én azt nem bírom elviselni, hogy van a sok gazdag majom akinek van lova és ki se jár hozzá csak havonta 2x-3x maximum :S nem ápolja le és nem is foglalkozik vele egyáltalán :@
Bezzeg a magam fajtának ( aki szertné és törődne vele) meg nem telik lóra ...:( :@
Hát jah, ha neked nem sok az a havi 35-40 000 Ft, ha olyan gazdag vagy vegyél magadnak lovat...
Mi az hogy önfenntartó?? Talán megveszi magának a zabot meg a szénát és körmölteti magát meg beadja magának a féreghajtót...stb ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!