Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Nagy lóimádók! Ha nektek kéne...

Nagy lóimádók! Ha nektek kéne mindig lapátolni a trágyát, akkor is lovagolnátok?

Figyelt kérdés

Sok ismerősöm nagy lóbolond, akinek mindene a ló. Szerintük a ló többet ér a kutyánál, az embernél, sőt egyesek még a hazájukat is eladták egy lóért. És a ló közelebb áll az emberhez mindent minden más élőlény, és a ló a legszebb, legokosabb, legcsodálatosabb állat.

És mindig lovagolni vannak.

Persze ők csak használják a lovat, de nem gondozzák.

Amikor kérdeztem őket, hogy ha lapátolni kellene mindig azt a több kilónyi lócitromot, akkor is így szeretnék a lovakat?

Erre a válaszuk az volt., hogy "na persze, akkor inkább nem lovagolnék. Gusztustalan dolog, fúj"

Akkor mégsem olyan nagy lovasok?

Nagy lóimádók! Ha nektek kéne mindig lapátolni a trágyát, akkor is lovagolnátok?

2011. szept. 11. 08:22
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
nem értelek, picsogsz ,hogy nincsen pénzed lóra, de a te sportod a galopp aki szegény annak ebben az országban dolgoznia kell! Nem flancolni! Azért nekem van pénzem lóra ,és becsületes munkával kerestem meg!
2012. febr. 10. 21:44
 42/42 anonim ***** válasza:
Mit értesz azon hogy flancolok, Szerinted százezreket fizetek azért hogy a galoppon lovagolhasssak? Elmondom neked hogy ingyen és bérmentve járok oda...
2012. febr. 10. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!