Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Csak én nem bírom az ilyen...

Lóbarát kérdése:

Csak én nem bírom az ilyen "lovasokat"?

Figyelt kérdés
Akik nagyra vannak vele, hogy ők lovasok .. Pedig csak lovagolni járnak. Aztán megkérdem tőlük, hogy hogy hívjuk a fehér lovat, akkor azt mondja, hogy nincs fehér ló .. Vagy, hogy van-e barna ló, arra meg azt, hogy van, és átküld egy sárgát .. ?
2011. szept. 7. 08:50
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
64%
ezzel a hozzáállással te sem vagy különb náluk...
2011. szept. 7. 08:57
 2/34 anonim ***** válasza:
65%

"hogy hívjuk a fehér lovat, akkor azt mondja, hogy nincs fehér ló "

???

2011. szept. 7. 08:57
 3/34 anonim ***** válasza:
77%
csak felvágósak, nem kell velük foglalkozni, aki igazán szereti a lovakat, meg úgy általában az állatokat, az nem beszél ilyen pökhendien, és főleg nem akar versengeni a témában :)
2011. szept. 7. 08:59
 4/34 anonim ***** válasza:
78%
08:57 a fehér színű lovat szürkének hívjuk, van igaziból fehér ló is, az albínó, de az nagyon nagyon ritka. :)
2011. szept. 7. 09:00
 5/34 anonim ***** válasza:
61%

Csak lovagolni járnak? Miért, még mit kellene csinálniuk? Amúgy mi az, hogy "átküld egy sárgát"? (Nem kötekedésből kérdezem ezt, csak nem értem.)

Mondjuk nekem van egy pacim, de nem bértartásban, épp az ilyen lovasok miatt (is). Mert ilyen kezdő lovasok beleszólnak olyan dolgokba, hogy "méééé úgy fogod a kantárt?"... Hát, mondom, mert ez nem angol, hanem western lovaglás, de mindegy is. =D Meg folyton okoskodnak, etetik a lovat minden sz*rral, ami szerintük jó, közben kifejezetten káros is. De persze utána megmagyarázzák, hogy miért én vagyok a szemét, hogy nem száraz kenyérrel és egyebekkel etetem a lovat. Szóval kicsit idegesítenek, igen.

2011. szept. 7. 09:03
 6/34 anonim ***** válasza:
38%
09:03-as: megértem, hogy idegesítő tud lenni, de mindenki volt egyszer kezdő, még te is.
2011. szept. 7. 09:09
 7/34 anonim ***** válasza:
50%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:09

Igaz, hogy voltam kezdő, de akkor nem is szóltam le másokat ilyen badarságok miatt, és most sem teszem.

2011. szept. 7. 09:10
 8/34 anonim ***** válasza:
75%
ok, ez igaz, amúgy a lovardák többségében elég rossz hangulat szokott lenni pont emiatt (is), persze tisztelet a kivételnek, ha lenne lovam, én se bértartásban tartanám.
2011. szept. 7. 09:14
 9/34 anonim ***** válasza:
12%
De, van fehér ló. A magyar történelemben meg pláne, sőt nem is egy. (és minden lovat úgy hívnak, hogy gyere ide)
2011. szept. 7. 09:14
 10/34 anonim ***** válasza:
64%
Csak én nem bírom az ilyeneket akik fikázzák a másikat? :)
2011. szept. 7. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!