Csatlakozás óta állandóan röhög nekem a lovam?
Figyelt kérdés
állandóan röhög, ma is vagy 10szer röhögött akárhányszor meglátott... szerintetek kedvel? :)2011. aug. 26. 15:33
1/21 anonim válasza:
Lehet nem lelegelte a füvet, hanem elszívta.
4/21 anonim válasza:
én 13 éve lovagolok,de nem láttam még röhögő lovat:D
5/21 A kérdező kommentje:
akkor höhög -.- mindenki máshogy mondja -.- mint amikor a csikójának szól, ilyen orrmozgatással. nincs rá pontos szó -.-
2011. aug. 26. 15:44
6/21 anonim válasza:
ha enyi hülyeséget hordasz össze nem csoda , hogy már "röhögni is megtanult".valoszinü,hogy csak pipázott,vagy ásitott.jövöhétre már fejlödni fog a szaktudásod szerintem akkora már "sirni is megtanul!"
7/21 anonim válasza:
A ló bizony tud röhögni! A nyerítéstől jól megkülönböztethetően hangosan röhög.
9/21 anonim válasza:
na várjatok!nem mindegy ,hogy "röhög" vagy "höhög"! az utobit tudja ,igy komonikál a többi lovalpl. mikor sárlik ,kaját kap stb .de röhögni nem tud!
10/21 A kérdező kommentje:
:D hülyesééég? én höhögnek mondom de tényleg olyan hangot ad, mintha röhögne. de mindjárt keresek videót -.-"
2011. aug. 26. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!