Miért csinálja ezt? (lent)
Figyelt kérdés
Egyik barátnőmmel járok ki lovazni. Az ő kedvenc lovát sajnos eladják meg azt is amin lovagolni szokott. Az én kedvenc lovamat meg megvesszük. Aztán tegnap szóba jött a téma és azt mondta, hogy szerinte ne vegyük meg mert egyszer úgyis meghal , szóval inkább ne mi vegyük meg hanem más és akkor nem látom ahogy meghal a ló. Megjegyzem a ló 4 éves és semmi baja nincs (hála Istennek) !2011. aug. 24. 17:13
3/20 A kérdező kommentje:
normális válaszokra gondoltam..
Irígykedik, hogy nekem sikerül megvenni a kedvenc lovamat , neki meg nem?
Meg néha olyanokat tud mondani.. olyan mintha le akarna beszélni.
2011. aug. 24. 17:21
4/20 anonim válasza:
azért valahol őt is megértem, nagyon rossz lehet, hogy tőle elvették mindkét kedvencét te meg megkapod...de igy akkor sem lehet viselkedni...tuti hogy irigységből mondja
5/20 A kérdező kommentje:
Az a elsőnek ment, hogy normális válaszokat gondoltam!
2011. aug. 24. 17:23
6/20 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy rosszul esik neki. De akkor sem kéne egy más ló halálán gondolkodni..
2011. aug. 24. 17:26
7/20 anonim válasza:
Pedig nem ártana, mert tudomásul kell venni, hogy akár holnapra meghalhat, ez benne van a játékban. Az, hogy te ezen nem akarsz gondolkodni te dolgod, csak aztán egyszer arcon fog csapni az élet... élj úgy, mintha midnen nap az utolsó lenne, mert lehet, hogy az.
8/20 anonim válasza:
utso: persze, benne van a pakliban, de azt ne mond, hogy minden lótulaj úgy indul neki minden napnak, hogy lehet hogy ma meghal a lovam...
9/20 anonim válasza:
a két utolsónak, bár ellentétes dolgokat mondanaak, igaza van. bármelyik nap történhet valami baleset, de ha ezen agyal valaki folyton, akkor nem tud felszabadultan viselkedni.
a barátnőd csak irigy.. ne foglalkozz vele, veled kellene örülnie, ha igazi barát lenne..
10/20 anonim válasza:
biztos hogy csak féltékeny, mert neked sikerül megkapnod amit szeretnél neki meg nem . próbálj vele nyíltan beszélni a dologról , had öntse ki a lelkét és talán ő is megnyugszik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!