Mi a jobb a lónak ebben a melegben, ha szőrén lovagolom vagy ha nyereg van rajta?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 16:32
11/12 anonim válasza:
Nem tudom h mért kellett lepontozni amikor megírtam h összeizzadtok...És hogy lóval, tóban fürdeni jó.
Szerintem nem segít rajta annyira sokat ha szőrén ül, cserébe kissebb felületen nyomod, ami kellemetlenebb mintha a nyereg elosztaná a súlyodat.
Meg az se mindegy h mennyire tudsz lovagolni. Még szőren jobban kapaszkodsz a szárba, akkor se jobb neki.
de ezt is pontozzátok le. Légyszi.
12/12 A kérdező kommentje:
nem én pontozlak le,tudom,hogy vízben sokkal jobb a lóval együtt lenni,hisz neki is meg nekem is jó
2011. aug. 25. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!