Szerintetek fölösen okolom magam?
Figyelt kérdés
Van egy lovam,most volt 2 hete herélve és még egy nagyonpici rész nemforrt össze a sebéből...tegnap viszont a lovardában elszabadult és lement a nagylovakhoz,akikkel még nincs összeszoktatva...végigvágtázta a lovardát,beleesett egy árokba...szegény nagyon megütötte magát,igaz különösebb baja nemlett hál' istennek! Kicsit megnyílt a sebe(de csak 1-2 cm hosszú repedés keletkezett) Nagyon rosszul érzem magam és magamat okolom az egész miatt...Annyira rosszul érzem magam miatta hogy ma nem is mertem kimenni hozzá.Szerintetek ez normális?=/2011. aug. 16. 22:10
11/19 anonim válasza:
Milyen lovarda az ahol bele tud esni a ló az árokba??Lovardán belül?
12/19 A kérdező kommentje:
Nem...lovardán kívül volt=( vagyis a szomszédos elhanyagolt telken...
2011. aug. 17. 09:06
13/19 anonim válasza:
Ne magadat okold, egyáltalán nem volt a Te hibád. Sem a kötőfék cserével, se semmivel.
A kutya miatt történt minden, ha ő nem jön, akkor teljesen rendben kötőféket tudsz cserélni, és minden rendbe van.
Ha meg le mernek cseszni, akkor mondd meg, hogy bocs, de te azon kivételek egyike vagy, akiknek sajnos nincs telepatikus képességük, és nem tudják megjósolni mikor jön a váratlan baj ;)
A pacit meg én is megnézetném, bár tényleg reméljük a látszat igazat mond, és megúszta különösebb sérülések nélkül. :)
14/19 anonim válasza:
Remélem amikor észrevetted a sebet legalább betadinnal bekented. Mondjuk ma sem ártott volna ránézni.
Ez nem a te hibád, bárkivel előfordulhatott volna, szóval ezen ne agyalj.
15/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a bíztató válaszokat:) tegnap voltam nála kint,alaposan lecsutakoltam,megnéztem a sebét...már szépen húzódik össze:) csak egy gondom van... ha föl akarjuk vinni a karáma,mindig ujra lejön=/ és megsem lehet tartani...valami tanács hogy mit csináljunk ez ellen?
2011. aug. 18. 11:08
16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a bíztató válaszokat:) tegnap voltam nála kint,alaposan lecsutakoltam,megnéztem a sebét...már szépen húzódik össze:) csak egy gondom van... ha föl akarjuk vinni a karámba,mindig ujra lejön=/ és megsem lehet tartani...valami tanács hogy mit csináljunk ez ellen?
2011. aug. 18. 11:08
18/19 A kérdező kommentje:
igen
2011. aug. 18. 17:02
19/19 anonim válasza:
Szerintem a kutyától fél h visszamegy oda, mert régebben ott harapta meg...:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!