Mivel mindennapos dolog, hogy vágtamunkázom, ezért persze, hogy szeretek. Mindenki szeret vágtázni, aki azt mondja nem, az fél, vagy hazudik. A vágta egy igen kényelmes jármód - bár persze vannak lovak, amelyeken kevésbé.
A saját lovamon szeretek a legjobban, de sokat ülök más lovakon is, és nem panaszkodom, mindegyiket élvezem. Eddig talán egy ló volt, aminek a vágtájától megfájdult a derekam is, de azzal meg könnyű volt távolságot lovagolni, szval a kis mellékhatást ki lehetett rajta bírni.
2011. júl. 22. 23:24
2/11 anonim válasza:
én szeretek,bár ismerek egy magyar félvért,akin csak a lassú vágta kényelmes,ha kicsit gyorsabban is megy,már muszáj lelassítani,de van egy kisbéri is itt a lovardában,aminek meg hatalmas a vágtája
2011. júl. 23. 10:03
3/11 anonim válasza:
én nagyon szeretek (: nekem is mindennapos dolog de nem lehet megunni nekem igazából minden lovam más fajtájú talán van egy amelyikbe van egy kis arab is annak kicsit pattogósabb a vágtája azt nem annyira szeretem annak kicsit kisebb a vágtája a többinek nagyon nagy vágtája van de én mindet imádom :D
2011. júl. 23. 22:18
4/11 anonim válasza:
Én alapvetően szeretek vágtázni, bár van egy olyan ló amely vágtánál lecsapja a fejét és akármennyire tartom a fejét leránt és ha kikönnyítem előre dob... szóval rajta nem szeretek vágtázni, de szerencsére a saját lovam nem ilyen, ő egy 5 éves herélt haflingi.
Én azt élvezem a legjobban, mikor kint vagyok vele terepen és hagyom, hogy had vágtázzon és csak úgy repülünk :D
2011. júl. 24. 11:38
5/11 anonim válasza:
A saját lovam egy kicsi póni, szeretek rajta vágtázni, de azért nem lehet összehasonlítani egy nagylóéval. A legjobb vágtája egy kislónak van, aki bár 140~ cm körüli, de olyan akár egy hintaszék, egy helyben is tudok vele vágtázni. :) De azért egy 170-es oldenburgi vágtája sem volt semmi, kár hogy ő már nincs a látókörömben. :( De a legeslegjobb az, bármilyen lovon is vagyok, amikor kimegyek egy hosszú szántásra, vagy tarlóra, szárat dobok a lónak, sarkamat odarakom, és csak úgy hasítunk, hogy még a könny is kicsordul a szememből :DD =)
2011. júl. 25. 17:46
6/11 anonim válasza:
Én is szeretek vágtázni, nekem is mindennapos feladatom. Birkákkal foglalkozom,és itt a faluban a legelőn vágta közben tudom körbekeriteni a nyájat. Nekem egy gidranom van, vele jó a vágta, de kis shetlandin isvágtáztam már. A kicsik is úgy mennek mint a csik.
2011. júl. 25. 20:28
7/11 anonim válasza:
én is imádok vágtázni, olyan jó érzés főleg terepen ha egy mezőn vágtatsz a lóval az szerintem olyan "varázslatos" érzés :)
2011. júl. 25. 21:10
8/11 anonim válasza:
Imádok vágtázni,a legjob,mikor előtted a htalmas sík terep,szárat adsz a lónak,és repültök :)
2011. júl. 25. 21:39
9/11 anonim válasza:
szívesen vágtázok, ha éppen az a feladat, de nem izgulok rá teljesena dologra, h naaaa, én itt és most is vágtázni akarok, mert olyan keveset vágtaztam maaaaa
2011. júl. 25. 22:29
10/11 anonim válasza:
Igen, ez a kedvenc jármódom, fantasztikus érzés!!! Annyira jó, főleg ha terepen vagyunk, nem a karámban, és érzem hogy boldog a ló, alig várja hogy vágtázzunk, és kihasználja a teret, és szabad. Olyan felszabadultság érzés!! Olyan szabadságérzet. Nem is tudom elmagyarázni. De persze a karámban is szeretem. Valahogy mindig olyan izgalmas! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!