Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerettek vágtázni (bővebben...

Szerettek vágtázni (bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Írjátok le azt is, hogy ha igen, miért, és ha nem, miért nem! Ja és azt is hogy melyik lovon szerettek vágtázni!
2011. júl. 22. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Mivel mindennapos dolog, hogy vágtamunkázom, ezért persze, hogy szeretek. Mindenki szeret vágtázni, aki azt mondja nem, az fél, vagy hazudik. A vágta egy igen kényelmes jármód - bár persze vannak lovak, amelyeken kevésbé.

A saját lovamon szeretek a legjobban, de sokat ülök más lovakon is, és nem panaszkodom, mindegyiket élvezem. Eddig talán egy ló volt, aminek a vágtájától megfájdult a derekam is, de azzal meg könnyű volt távolságot lovagolni, szval a kis mellékhatást ki lehetett rajta bírni.

2011. júl. 22. 23:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
én szeretek,bár ismerek egy magyar félvért,akin csak a lassú vágta kényelmes,ha kicsit gyorsabban is megy,már muszáj lelassítani,de van egy kisbéri is itt a lovardában,aminek meg hatalmas a vágtája
2011. júl. 23. 10:03
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
én nagyon szeretek (: nekem is mindennapos dolog de nem lehet megunni nekem igazából minden lovam más fajtájú talán van egy amelyikbe van egy kis arab is annak kicsit pattogósabb a vágtája azt nem annyira szeretem annak kicsit kisebb a vágtája a többinek nagyon nagy vágtája van de én mindet imádom :D
2011. júl. 23. 22:18
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Én alapvetően szeretek vágtázni, bár van egy olyan ló amely vágtánál lecsapja a fejét és akármennyire tartom a fejét leránt és ha kikönnyítem előre dob... szóval rajta nem szeretek vágtázni, de szerencsére a saját lovam nem ilyen, ő egy 5 éves herélt haflingi.

Én azt élvezem a legjobban, mikor kint vagyok vele terepen és hagyom, hogy had vágtázzon és csak úgy repülünk :D

2011. júl. 24. 11:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A saját lovam egy kicsi póni, szeretek rajta vágtázni, de azért nem lehet összehasonlítani egy nagylóéval. A legjobb vágtája egy kislónak van, aki bár 140~ cm körüli, de olyan akár egy hintaszék, egy helyben is tudok vele vágtázni. :) De azért egy 170-es oldenburgi vágtája sem volt semmi, kár hogy ő már nincs a látókörömben. :( De a legeslegjobb az, bármilyen lovon is vagyok, amikor kimegyek egy hosszú szántásra, vagy tarlóra, szárat dobok a lónak, sarkamat odarakom, és csak úgy hasítunk, hogy még a könny is kicsordul a szememből :DD =)
2011. júl. 25. 17:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek vágtázni, nekem is mindennapos feladatom. Birkákkal foglalkozom,és itt a faluban a legelőn vágta közben tudom körbekeriteni a nyájat. Nekem egy gidranom van, vele jó a vágta, de kis shetlandin isvágtáztam már. A kicsik is úgy mennek mint a csik.
2011. júl. 25. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
én is imádok vágtázni, olyan jó érzés főleg terepen ha egy mezőn vágtatsz a lóval az szerintem olyan "varázslatos" érzés :)
2011. júl. 25. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Imádok vágtázni,a legjob,mikor előtted a htalmas sík terep,szárat adsz a lónak,és repültök :)
2011. júl. 25. 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
95%
szívesen vágtázok, ha éppen az a feladat, de nem izgulok rá teljesena dologra, h naaaa, én itt és most is vágtázni akarok, mert olyan keveset vágtaztam maaaaa
2011. júl. 25. 22:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez a kedvenc jármódom, fantasztikus érzés!!! Annyira jó, főleg ha terepen vagyunk, nem a karámban, és érzem hogy boldog a ló, alig várja hogy vágtázzunk, és kihasználja a teret, és szabad. Olyan felszabadultság érzés!! Olyan szabadságérzet. Nem is tudom elmagyarázni. De persze a karámban is szeretem. Valahogy mindig olyan izgalmas! :D
2011. júl. 25. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!