Miért csinálta ezt a ló 1,5 óráig?
Lementünk a pályára és mindenkinek külön-külön kellett VOLNA gyakorolni. De a ló amin ültem egyszerűen nem arra ment amerre én akartam, hanem a többi ló után.
Pl mentem egyenesen és el akartam kanyarodni balra. A jobb csizmámat hátra tettem, kicsit húztam a szárat balra, de nem érdekelte. Akkor erősebben húztam balra a szárat, ezzel azt értem el, hogy a fejét balra húztam a teste ugyan úgy egyenesen ment.
Direkt csinálta? Mit csináljak ez ellen?
Így ven. Azonkívül, hogy megszokta, hogy a többi után menjen vonatban, valószínüleg a bal fordulóban odadobtad a jobb szárat. Így nem zártad le a jobb vállát (nem volt, ami támassza), így elment egyenesen.
Tehát mindkét szár fordít (külső vezeti az íven, a belső hajlít) és határozottan lovagolod előre. (Eközben a belső csizma a hevedernél, a külső egy tenyérnyivel hátrébb, testsúly kicsit belülre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!