Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen gyakran, mennyiért...

Milyen gyakran, mennyiért jársz lovagolni? Elégedett vagy a hellyel?

Figyelt kérdés
Ha van időd létszi fejtsd ki milyen az oktató, a lovak(képzettség,mennyit dolgoznak).(ezzel fogok nemsokára foglalkozni ezért érdekelne a lovasok véleménye, minél több.)
2011. júl. 10. 15:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
2200/óra, heti 2 vagy 3 alkalommal megyek. Békéscsabán van, nagyon szép az istálló, családias hangulat, és nagyon kemény edzések vannak. Imádom. :)
2011. júl. 11. 17:45
 12/21 anonim ***** válasza:

Általában heti egyszer megyek lovagolni.

Én is a kemény oktatóket szeretem, de azért lehessen "alkudozni". Legjobban az öreg díjugró pacikat szeretem, tőlük nagyon sokat tanultam.

2011. júl. 11. 21:39
 13/21 anonim ***** válasza:
1 héten 1 x 2000-ért....nagyon jó hely, szinte mindig terepre járok, és nem kell ráfizetnem ha kicsit túllépem az 1 órát(volt olyan, amikor másfél órát voltunk kint, senki nem szólt érte :D)
2011. júl. 22. 13:43
 14/21 anonim válasza:

Itt Csongrád megyében viszonylag jó árak vannak.. Ha ilyennel akarsz foglalkozni, és kell valami segítség, akkor nyugodtan írj =)

Az én oktatóm nyugodt és kedves, de megköveteli a lovasoktól a maximumot. Alapjában véve megtanít jól lovagolni stb. de díjugratókat is képez, mivel edzőm is versenyzik. Egy óra edzés 2000ft, ez a legolcsóbb és szinte legjobb hely is, mivel itt nem csak arról szól a dolog, h felülsz a lóra és annyi, hanem neked kell megtakarítanod, felnyergelni is megtanítanak stb.. Megtanulsz bánni a lovakkal =)

A lovak mind jóindulatúak, én egy 12 éves szürke herélttel ugratok és versenyzek, nagyon jó ugróló, már 120cm felett vagyunk(akadályban) és versenyeket is nyerek vele, ugyanakkor ha ráül egy 6-87 éves, simán el merjük vele engedni a lovat, meg szelíd és vigyáz a lovasára. De küölönböző lovak vannak. Vannak amik profi versenylovak, és csak nagyon jó lovas ülhet rájuk, vannak csikók (betörés alatt), meg hát még olyan lovak is amiket a tanulók vagy haladók lovagolnak. Van egy díjló és két westernló is , a többi inkább díjugrató ló. Menni szoktunk terepre is, szokott lenni szalonassütés stb szóvcal nagyon jó az egész.. és mindegy óránként 2000ft =)

Amúgy a környéken van még 1 lovarda, de ott western-t tanítanak és 2500ft fél óra(!) szóval elég durva..

Remélem tudtam segíteni bocsi hogy ennyit írtam

2011. júl. 22. 14:27
 15/21 anonim ***** válasza:

biztos én jártam rossz helyre de ahol én voltam

ott 35000 ft. volt egy óra futószárral körkarámba

hát..:/ nekem túl drága volt így eljöttem

és most nem lovagolok

amúgy akkor hetente 1× mentem

2011. júl. 22. 15:38
 16/21 anonim ***** válasza:

Én is Csongrádmegyében lovagolok.

Van egy csikó akire csak én ülhetek fel,ingyen, amikor akarok.

Akivel versenyzem,arra pedi gkedvezményesen,azaz 2000 ftért. mert amőgy drágább.azért van kedvezményem mert 5 éve ott lovaoglok

2011. júl. 22. 16:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Én a Balogh-Ligetben lovagolok, és tegnap kezdtem el vágtázni tanulni! Jó hely!
2011. júl. 22. 19:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Én egy héten 3x járok lovagolni Ft-ért, de általában mindig több mint egy órát lovagolok. Az edzőm azt mondta, hogy ha nem tudna ennyit biztos, hogy kevesebbért oktatna. 4 lovon oktat akik változóak..az egyik teljesen bárány mindent rögtön megcsinál bent, és terepen egyaránt, van egy aki terepen kicsit makrancosabb, de sose vinne el, van egy aki bent kicsit sietős terepen viszont nyuszi, és van egy aki kint és bent is menőkés de kezelhető. Nálunk az nagyon jó, hoigy ha segítek midngi lvoaoglhatok plusszba!:) Remélem tudtam segíteni:)
2011. júl. 22. 21:46
 19/21 anonim ***** válasza:
előző vagyok bocsi lemaradt 2500Ft-ért:)
2011. júl. 22. 21:51
 20/21 anonim ***** válasza:
hozzánk közel van a lovarda, de így is csak heti 1x járhatok. 1500 forint egy óra, de 10 alkalmas bérlettel olcsóbb. mindig meg is vesszük a bérletet. tesómmal járok, és hát ugye két személyre fizetni... de nem csak anyagi okokból járok heti egyszer, hanem időhiány miatt is. még nyáron is muszáj tanulnom nyelvet, szóval elég jól be is vagyok táblázva. a lovaglóórák nekem a pihenést jelentik, végre ki tudok törni a monoton életemből. igen, egészen megszerettem a lovardánkat. mindenki kedves, az edzőm meg főleg. mindig szól, ha valamit rosszul csinálok, pedig nem ő a legszakképzettebb ember nálunk. mindegy, ő jutott nekem, nem a bunkók, akik ezzel akarják elérni, hogy lovagoljak jól. szóval szeretem ezt csinálni, szeretek csak szimplán a lovakkal is foglalkozni. még ha csak ezért is kitudnék menni néha, hogy lovazzak egyet. de mondom, semmire nincs időm, szóval örülök, hogy legalább így eljárhatok. sokan még így sem...
2011. júl. 22. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!