Kb. mennyiért vennétek használt (kicsit kopottabb) kobakot?
Most állok kobak vásárlás előtt, azért érdekel, Ti mennyit áldoznátok rá?
-Van olyan ami egyáltalán nem karcos
-Olyan is van amin vannak karcok, kicsi foltokban hiányzik a bársonyos része.
Ezek csatosak és nincs nagyobb márkájuk.
Az a baj a használt kobakokkal, hogy nem biztos, hogy megfelelően fognak védeni baleset esetén.
Állítólag, ha már jobban leesik a földre, akkor már nem biztos, hogy megfelelő védelmet fog nyújtani.
Persze azért az enyém is esett már le, és még mindig azt használom. Én újat vettem, 13000 Ft volt, de már több éve használom.
Vannak olcsóbb kobakok is, talán még az is megéri jobban, mint egy használt. Én legalábbis nem vennék kobakból használtat, max ismerőstől. Azért az ilyen dolgokból érdemes jobb minőséget venni, mert az életedet mentheti meg.
Hatezer körül már újat is kapsz, szerintem ez az a dolog, amin nem szabad spórolni, mert akár az életed múlhat rajta. Azt is nézd egy kobakon, hogy mindenképpen hárompontos rögzítésű legyen, a régi két pontosak nem jók!
A kérdésedre válaszolva pedig: ha már haszáltat veszel, maximum 1-2 ezer Ft-ot adnék érte, hiszen mint írtam, 6 ezerért már új is van.
Nézd meg ezt: [link]
a Nagylovasban van, 4200 Ft, szerintem ha ennyiért újat vehetsz, ne adj pénzt használtért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!