Hol lehet Budapesten zabla nélküli kantárt venni, és mennyiért?
Nem lehet minden boltban venni. Imagine-ben sincs mondjuk.
A nagylovasban zabla nélküli kantár van, vagy kantár, zabla nélkül? Nem mindegy. Olyan kantárt keresek, amihez egyáltalán nem kell a zabla.
Lovasok.hu-n találtam ugyan, de képet sokat látni, és vannak olyan szépek... újat keresnék inkább...
Szia.
Én is azt keresgélek, de nem nagyon találok.
Néztem a sied pull-t, meg már a bosalt is, bár ezek állítólag western kellélek, de szerintem egész jók.
Marinka csinál ilyesmiket és én találtam a derbyben, a Kieffer Lindellt, de az meglehetősen drága 38300.
Szóval elég necces. Hol találtál a lovasokon? Mert én ott is csak olyat aki szintén keres.
Nyulbarát, ez nem hakamor. Ez zabla nélküli kantár. Hakamor-t nem akarok, és a pacinak zablára sincs szüksége, kötőfékben is elmegy, ha úgy alakul, ezért szeretnék neki ilyen kantárt, és nem hakamor-t.
Utolsó, ugyan ezeket találtam :D Felsoroltad mindet, de sajnos nekem nincs 38300 forintom kantárt venni... Dr. Cook zabla nélküli kantárra keress rá. Jól néz ki mondjuk, még az is lehet, hogy az lesz a vége...
Aham azt én is láttam, de nem nagyon tetszett:(
Nem hiszem el, hogy nem lehet kapni. Az imagine-be meg hülyének néztek, meg azonnal, hogy ááá tuti nincsen.
Nézd meg Marinka cuccait fészen meg ilyesmi, ott is vannak jók, csak azok meg ugye csomózottak. Dilemma:)
Am. utcsó vagyok:)
Detto. :D
Ma voltam imagine-ben, és a csajnak el kell magyarázni, hogy mit akarok. Náluk ilyen biztos, hogy nincs, nem is volt, nem is lesz.
Nem ide tartozik ugyan, de ilyen még a dinnyés lócsemege. Nem értem, hogy miért nincs, de az én lovam nem szereti sem a répát, sem az almát :D
Csomózottat nem akarok :S De én is láttam, ismerősnek be van jelölve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!