Hol lehet Budapesten zabla nélküli kantárt venni, és mennyiért?
Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 19:49
11/20 A kérdező kommentje:
Holnap úgyis megyek nagylovasba izzasztóért, akkor ott is megkérdezem, hogy mit ajánlanak.
De köszi a tippet, szerintem mindenképpen megfontolom, meg én is megnézem, hogy hogyan is meg ilyesmi :D
2011. szept. 23. 21:26
12/20 anonim válasza:
Írj neki és csinál neked olyat, amilyet szeretnél. Árat sajna nem tudok.
13/20 anonim válasza:
Nekem van egy teljesen új!!! 3000ft + pk
15/20 anonim válasza:
József Attila körút, Nagy Lovas KFT. nem rég voltam bent, szóval tuti van.
16/20 A kérdező kommentje:
Akinek van 3000-ért, nekem is mutathatnád! Meg mondd meg, hogy hol laksz :D
Utcsó: Nagylovasban is van? Ennek utánaérdeklődök, köszi. De nem olyat keresek, ami zabla nélkül van, és kell venni hozzá külön, hanem amihez egyáltalán nem kell!
2011. szept. 24. 21:26
17/20 A kérdező kommentje:
Megnéztem a honlapot, de ott kötőfékek vannak, nekem nem az kell. De köszönöm szépen :)
2011. szept. 24. 21:27
18/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat, javítok. Megtaláltam, köszönöm a linket :D
2011. szept. 24. 21:29
19/20 anonim válasza:
én vagyok aki a Nagy Lovast írta.
akkor félreértettem, én olyanról még nem hallottam szóval nem tudom az van e, amit láttam azon nem volt zabla, de különösképpen nem vizsgálgattam mert csak egy gerincvédőért mentem..:)
20/20 anonim válasza:
Igen, én is utána érdeklődtem, mert a barátnőm a Nagy lovasban dolgozik, mondom, hátha neki nem szóltak, hogy mégis van:) De nem, ők sem áruénak, viszont készítenek egyedileg is, ha valakit még érdekelne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!