Milyen gyakran, mennyiért jársz lovagolni? Elégedett vagy a hellyel?
én nem járok lovardában, nekünk van saját lovunk. de sok barátnöm jár lovardába asszem 1000 avgy 1500/ óra
és aztihiszem heti 2x 3x mennek, de mindig mennek mások folyamatossan.
14/L
Attól függ milyen a hely, ahol lovagoltatni akarsz, illetve kik lennének a célközönség.
Pl Balcsiparton, ahol sok a turista, ott határ a csillagos ég. (4-5000/órás árakat is láttam!!!)
Menő istálló, ahova sokan járnak, szép a környék, nevezetességek vannak: 2000-3000.
Magánemberként, aki a "faluban lovagoltatást vállal": kb 1500-2000/óra.
De ezek természetesen csak tájékoztató jellegűek.
2havonta veszünk bérletet, ami 20×fél óra, vagy 10×1 óra. 12.000-be kerül.Hetente egyszer megyek, de lovazni(ami segítés!) 2 naponta.(:
Elégedett vagyok a hellyel, igen. Nem egy mai, modern, beton út vezet be, akác fákkal, bokrokkal körülvéve, homok vezet be. Egész jó kis tanya hangulata van. A lovak nyugodtak, 1 zizi volt, de már ő sincs köztünk. Vannak öregebbek, azok érthetően lassabbak, őket a teljesen kezdők kapják, futószárra. a 15-18 éveseket azok kapják, akik ügetni tudnak, karámban, nem futószáron, illetve kezdik elsajátítani a vágtát. Akik már haladó fél/egy éve vágtatnak, azok kapják a 10-15 éveseket, s, akik terepre mennek, mert már olyan profik, övéké a 3-tól 9 éves lovak. Remélem, tudtam segíteni.:)
*nem mai, modern helyiség, ahol betonút vezet be.
~ vagyis homokút. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!