Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan tanítsam meg a lovamnak...

Hogyan tanítsam meg a lovamnak a díjlovas trükköket?

Figyelt kérdés
pl: terre á terre, piaffe, passage, spanyol lépés... köszi a válaszokat =)
2011. júl. 1. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:

de ez a kérdés miért a kutyáknál van?

amugy lovasiskola

2011. júl. 1. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Kicsit tévedtél, mert a kutyákhoz írtad, amúgy nem értek a lovakhoz azért vagyok a kutyás oldalon. Biztos szép lovad van!!!
2011. júl. 1. 15:16
 3/9 böb válasza:
LOVASISKOLA VAGY MAGÁN LOVASISKOLA
2011. júl. 1. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyedül nagyon sehogy. Mondjuk a spanyol lépést meg lehet tanítani házilag, de inkább keress egy edzőt, aki ezzel foglalkozik, az segít neked is és a lovadnak is. Először úgy is rendbe rakja az alapokat, aztán lehet tovább menni. Aztán jön a farat be, vállat be, ellenvágta combraengedés, ha ezek mind mennek, utána jöhetnek a nehezebb dolgok. Időben és pénzben attól függ, hogy most épp milyen szinten álltok, hogyan tudtok a lóval együtt fejlődni.
2011. júl. 1. 17:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, utólag vettem észre hogy a kutyákhoz írtam... =/ Bocsi. És köszi. =)
2011. júl. 2. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:

a piasffe-hoz és a passage-hoz nagyon összeszedett mozgás kell már, akár több év felkészülés előzi meg a gyakorlását. először a földről kezdik a tanítását, aztán valaki fel is ül rá, majd a segítőt is elhagyják

http://www.youtube.com/watch?v=iUoKtanhOXM

2011. júl. 5. 15:35
 7/9 anonim ***** válasza:
A cirkuszban vannak trükkök, a díjlovaglásban egymásra épülő feladatok vannak. Halvány gőzöd nincs a díjlovaglásról(a kérdésed alapján ez egyértemű). Hogy akarod a lónak megtanítani azt, amit te sem tudsz!
2012. febr. 20. 19:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor feladatokat, remélem így tetszik. Amúgy már megkaptam a válaszodat, így nem kérnék a többi választ.
2012. febr. 24. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Roppant egyszerűen megtanitható! Kiinduló, alaphelyzet az, hogy te már ismered a a nagydíjszíntű díjlovaglást, amit éveken keresztűl gyakoroltál! Onnantól, hogy te ismered a gyakorlatokat, már csak egy apró lépés a lónak is megtanítani! Ha netán a korábban leírtak hiányoznak, akkor hiábavaló próbálkozás!!
2013. nov. 18. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!